Přejít na výpis diskuzí
Ace Combat: Assault Horizon - recenze
19.10.2011 | Václav Rybář
59 příspěvků
-
Tady někdo těžce nezvládl recenzi!! Ta hra je úžasná, ještě jsem ani nedohrál kampaň a moc se bavím i u misí s vrtulníky. Rozhodně to je čistokrevná AAA hra a neni to adept ani na sedmičku, natož šestku. Autor by si měl raději obstarat starý Lock On nebo ještě lépe mírumilovný MS Flight Simulátor (to vypadá přesně jako jeho liga) a přestat tady ze sebe dělat šaška u věcí, kterým ani za mák nerozumí.
-
-
Naprostej souhlas. Tento díl je podle mého nejlepší z celé série.
-
-
Skúšal som demo a boj zo stíhačkou (F22 Raptor) bol zábavný, akurát nesmiete čakať simulátor, ale skôr arkádovú, akčnú strielačku v oblakoch. Boj s vrtuľníkom bola už ale nuda.
-
že by též zapadající hvězda??
-
It is a classic game for consoles*2*
-
-
It is a classic The Console Game xD to je de*il xD... spadnul jsem ze židle... Dejte mu pár plusů protože se mu podařilo posunout hranici trapnosti na novou úroveň...
-
-
No promiň ale zrovna ty se svým kdiž a podobně bi sy se moc vijadřovad neměl. *16*
-
-
gramatika a skladba vět jsou dvě různé věci
-
Jenže já se češtinu teprve učím a navíc bi sy jsem opravdu nikdy nenapsal to jako promiň... Je jasné že občas udělám hrubku protože, a to věř nebo ne ale nemám u psaní nonstop otevřené pravidla českého pravopisu...
-
-
Nejlepší na tom je, že to už asi 2x opravoval a stále to má blbě:D
-
-
up the shut fuck!
-
-
+1. Btw stále trvám na to, že by při registraci měl být krátký IQ test. Pak by byl klid od stvoření jako je "classic the only console game":D
-
-
bylo to spravne. myslel jsem to totiz jako jmeno
-
-
Pořád blbě, fail.
-
-
OK tak teď vypadám jak kokosák já, chtěl jsem napsat měkký i. Epic fail.
-
Jak tak koukám, máš problémy i s jazykem českým, natož anglickým, jelikož pokud vím, volové jsou mužského rodu životného, tudíž tam musí být tvrdé y.
-
Já, abych ti řek pravdu, fakt nevím, co se pokoušíš říct... ani po editu
-
priznavam ze s tvorbnou vet mam problemy i kdyz jsem byl v anglii dlouho ae zasobu mam velkou takze se dorozumim. oi ty zkomoleny vety pochpi. vsak vy jste take pochopily volove *1*
-
-
Na vykrucování je pozdě. A i po editu to máš nějaký divný:)
-
-
-
-
Malá rada do budoucna. Nesnaž se machrovat s angličtinou, dokud se ji nenaučíš.
-
classic the only hňup
-
No jo ty jsi tu fakt chyběl.
-
-
jj milujem tento žáner chcem sa opítať manevrovanie daju sa robiť otočky ,lietať dole hlavou a robiť rôzne vývrtky.V deme veľa sa nedalo vydieť tam to bol trening a ten bol omedzení na pohyb
-
-
šlo to nastavit už i v demu, ale teď přesně si nepamatuji kde to bylo, možná v ovládání a tam jsi musel přepnout z arcade na normal nebo něco podobného
-
-
Proč mi to podle recenze silně připonnělo HAWX?
-
-
Možná proto, že HAWX se velmi výrazně inspiroval předchozími díly AC série.:D
-
-
ja zapomel ze vy mluvite plynule anglicky uz od 11 ti let a proto tu porad brecite ze potrebujete cestinu k Mass Deffektu *3*
-
-
Jindro, ty jsi klasik. *1*
-
-
Měli jste na mysli: Jsi Jindro ty klasik *16*
-
-
tobě nevadí, že tě tady všichni považují za děsnýho trotla?
-
Seriously?
KotOR jsem hrál v angličtině ve dvanácti letech.
In your face, b*tch. -
-
taky hraju hry v anglictine. uz v sesti jsem paril treba stary klasiky jako duke 3D nebo doom 1 a 2 protoze jsme meli old PC ne a tak mi nic jinyho nezbejvalo. a samozrejme i prvni half life a unreal a nfs, gta atd a vsechno v anlictine *4*
-
-
My všichni jako prckové jsme hráli takový hry a určitě tomu nerozuměli. Tam taky neni co rozumět. Hňupe :D
-
-
Já čuměl na cartoon network a taky sem tomu prd rozuměl.
-
-
Ehm...na Half Life, NFS, GTA a Duke Nukem nepotřebuješ angličtinu. Na KotOR ano.
-
-
a k cemu? aby si vedel jak zapnout svetelny mec? *1*
-
-
jestli si vážně myslíš, že ke KotORu je potřeba jen umět mačkat tlačítko X, tak pak si jdi zahrát simulátor vysokozdvižnýho vozejku, nebo mazej svojí herní negramotnost doplnit *11*
-
Nechtěl jsem se vměšovat, ale ptát se, k čemu je znalost jazyka u rpg hry, je opravdu na hlavu... *7*
-
Ty seš fakt malý děcko, tovíš nesmíš bejt blb*j a číst si ty malý písmenka dole, ne jen klikat. *7*
Svoji zabedněnost si už ukázal, asi by ses nad sebou měl zamyslet, nebo si aspoň zjistit rozdíl mezi FPS a RPG.
-
-
-
-
-
Bude ti nějakej chutnější člověk stačit jako pamlsek aby jsi na chvíli držel ústa? Protože jinak bych tě asi musel vynést na sluníčko a to by se ti jistě nelíbilo:)
-
Ne, v jedenácti jsem anglicky plynně nemluvil, ale taky jsem nespamoval diskuzní fóra svou vidláckou rádobyangličtinou.
-
-
http://www.metacritic.com/game/xbox-360/ace-combat-assault-horizon/critic-reviews
:-)