Přejít na výpis diskuzí
Act of Aggression od tvůrců série Wargame slibuje návrat k principům klasických RTS
8.8.2014 | Adam Homola
32 příspěvků
-
aky je to music?
-
-
David McCabe & Glenn Smyth - Higher Than the Sun
-
-
pry klasicke strategie a odehrava se to v budoucnosti
-
-
Klasické legendy RTS jsou skoro všechny z budoucnosti třeba Read Alert2, CnC Tiberian Sun, KKND Crossfire, Supreme Commander takhle to je myšleno hochu.
-
-
C&C: Generals je taky z budoucnosti, když počítám i dataisk Zero Hour, tak se to pohybuje myslím mezi roky 2018-2025.
-
-
-
Dawn of War 3, World in Conflict 2 a slintal bych blahem, bohužel toho se asi nedočkám...na druhou stranu, když si člověk uvědomí co se stalo s Tiberian Sun a Red Alertem tak aby se člověk spíš děsil když někdo oznámí pokračování nějaké strategie...
-
-
Ještě že ten F2P C&C pohřbily to bylo fakt zoufalé.
-
Red Alert III není špatnej.
Ahh... ten mráz po zádech: https://www.youtube.com/watch?v=OvJVjAIVwxU -
-
Když "moderní" red alert tak prostě todle:
https://www.youtube.com/watch?v=zI3HdCPWhJc
https://www.youtube.com/watch?v=iBWnGUimRBw
RA3 už bylo moc...tam kde se v dvojce člověk pousmál (sovětská oliheň potápějící lodě, delfíni, yuriho clonamáda) tak RA3 překročila veškerá hranice oddělující komiksovou satiru od frašky, japonský autoboti, sovětský frogboti a podobný mi prostě přišly vytažený do absurdna -
Já se musím přiznat, že ani poslední tibériové dobrodružství nepovažuji za výrazný propadák. Jistě, bylo to jiné a v mnoha ohledech možná slabší, ale osobně jsem to projel s chutí a co mi připadalo sympatické bylo to, že Kane byl vlastně dobrák od kosti, který to s lidmi nemyslel zle.
-
-
Poslední Tiberium jsem nehrál, můžeš toho "dobráka od kosti" trochu rozvéct?
-
-
-
-
Super. Teď ještě aby oznámili uplně něco nového v Relicu a budu štěstím bez sebe.
-
Stejně to zase Zruší před vydáním jako všechny build RTS .... chjo ty časy ......( Red Alert, Red Alert 2, Tiberian Sun , Age of Empires 1,2 , Age of Mythology , Generals + Zero Hour , Dune 2000, KKND crosfire , a spousta dalších , k čemu je mít doma 4jádro s x GB ram když stejně hraju jen old School hry.
-
-
Proč by to měli jako rušit ? :D Tohle studio je na RTS založený :D Kdyby to bylo prodělečné, tak by to ani neoznamovali :D
-
-
"Act of Agression" ...po dlouhé době RTS na kterou se opravdu těším! "R.U.S.E." se mě líbilo víc, než série "WARGAME" (poslední WARGAME: Red Dragon) protože jediný použitelný pohled byl zdálky, a to byly jednotky strašně titěrné.
PS: Nikomu nevnucuji, jen můj názor. -
Tento žánr hry je pohřbený posledním diablem a CaCečkem. Pochybuji že se ho podaří vkřísit. *6*
-
-
Good night ding-ding-ding-ding. Zvonečku, zvonečku, měl bys jít už raději spinkat.
-
-
Five, four, three, two, one, zero !!!!!!
-
-
Já pochybuju, žes byl na světě v době kdy se dělaly tyhle klasické RTSky.
-
..indeed? Diablem a CaCečkem?? *7* *15*
-
-
Vic nez druhe Generals bych si pral druhy Act of War. To byla neuveritelne skvela hra, snad zadna jina "klasicka rts" mi neprisla tak... jak to rict, propracovana a zaroven realisticka? A pak v datadisku s lodema, no to byla paraaaada!
-
-
Jo Act of War bylo super, ani nevim ze datadisk ...
Ovsem diky za pripomenuti ... hned po vyplate mam dalsi hru do knihovny na Steamu -
-
Act of War pořádně nefunguje na PC s více jak 2 GB RAM, a s Win 7 si taky moc nerozumí.... Radši to nekupuj nebo s tím budeš mít akorát problémy... Jinak tohle je nástupce Act of War, pokud si toho ještě někdo nevšiml :D
-
-
No ja mam doma Act of War ze Score, takze prvne zkusim jestli mi to pojede :D
-
-
-
-
Dejte nám druhý Generals!
-
-
Ne diky, to uz radsi dalsi Tiberium Sun ;)
-
-
Generals? *5*