Přejít na výpis diskuzí
Act of Aggression od tvůrců Wargame slibuje návrat ke kořenům RTS
20.8.2014 | Jakub Kovář
19 příspěvků
-
konecne nejaka dobra exkluzivita pro PC....po hodne dlouhy dobe *4*
-
Supr, klasických strategií teď není a Act of War byla parádní, takže budu rád, když nějaký takový počin vznikne.
-
a Kartel jako obvykle bez kampaně, Achjo přestante furt výkalovat(Cenzurováno) Amíky do všeho. Doufám že kampan pro Kartel bude aspon v datadisku,Když nedovolité hrát za tu špatnou stranu, to je jakobyste z Tiberia vyndali NOD.
-
-
"Tvůrci plánují dvě příběhové kampaně - jednu za hodné a druhou za zlé hochy. "
-
-
kampaně mají být dvě, ale co já vím 1 má být za US druhá za chimeru. ale pokud máš pravdu tak budu jenom rád.
-
-
Podle toho, co říkal svou špatnou angličtinou prezentující Francouz, tak by to právě mělo být jedna kampaň US Army + Chiméra, druhá Kartel. Jak jsem ostatně psal i v článku :)
-
-
-
-
konecne ze by zpatky akce Act Of War?
od te doby co prislo world in conflict to stoji za prd. -
Horší web jak tento jsem neviděl fakt to co se z něho stalo...To už i eurogamer je lepší jak toto :D :D :D *11*
-
-
eurogamer je hrozná žumpa, games jsou proti němu zlatý
-
No snad nemyslíš že by se tahle banda bývalých aktivních hráčů her někdy zmohla na něco kreativnějšího než jen překládání článků z kotaku a rockpapershotgun. Čtu originály a sem se chodim smát jak to borci typu Aleš Smutný prokládají svými názory a domněnkami které jsou ze sta procent totálně mimo mísu, je krásně vidět jak to odříznutí od herního světa není pouze geografické :) Přitom lidi co hrám rozumí a umí o nich psát jako je J. Mowald prodává v krámě hry, Krajča učí fakany badminton, to bych brečel..
-
-
Konečně nějaká RTS, ale zase USA? Jaj a ještě k tomu ti hodní :D
-
-
Pokud by byly USA ti špatní, to by amíci asi hodně dlouho rozdejchávali :D
-
-
"Nestavíte je však neomezeně, nýbrž pouze v určitém dosahu od hlavního místa báze."
S touto větou jsem se přestal těšit na tuto hru, vím že to zní hloupě, ale já osobně přesně tento typ stavění základny vyloženě nesnáším.
Ale přeji jim ať to vyjde a ať se RTS žánr zase trochu připomene ;-) -
-
Což o to, mně osobně nevadí omezená oblast pro stavbu, ale mohly by k tomu použít generátory, když už se ohání rozvodem elektřiny. Dávalo by to alespoň smysl.
-
jestly to bude jak v AoW tak stim problem nebude spis bude problem zda pujde stavet neomezeny pocet jednotek az do zasekani pc to byla teprve akce. *2*
-
tak ono to dá rozum, když stavíš scifi budovy vyžadující šťávu, že musí být napojeny, to není jak stavět Outpost v AoE2 kde člověk chce
-
Jasný, vim co myslíš, je to na pytel když jsou ve hře pravidla. Zkus Flappy Birds, to by tě mohlo bavit..
-
-
Dobrých RTS je ted' opravdu pomálu takže do toho hoši držim palce!
-
nebyl tady clanek s timhle nadpisem uz nedavno? *6*