Přejít na výpis diskuzí
Activision: Black Ops II hraje 12 milionů hráčů a Hearthstone roste meziročně o 77 %
4.11.2015 | Adam Homola
31 příspěvků
-
Zrovna vcera jsem si koupil CoD Black Ops 2:D neberte to za 2 kila
-
V článku je to napsané.
Není to počet hráčů, jde v podstatě o engagement. Což může znamenat klidně třeba i nulový růst nových hráčů, ale to, že všichni stávající hrají výrazně víc než před rokem, utrácí ve hře podstatně víc peněz apod. Co přesně ale znamená fráze "key engagement metrics" už Activision nespecifikoval. Nejspíš to bude prostě kombinace obojího - nějaký růst nových hráčů + větší aktivita těch stávajících... -
Vzhledem k tomu, že měl i rekordní zisky, tak tvoje analýza bude chybná. A tohle je ta jediná věc které akcionáře zajímá.
-
Vzhledem k šikovně formulované finanční zprávě bude pod pojmem "klíčové metriky pro zapojení hráčů" počítáno s každým účtem a zařízením zvlášť takže jeden účet hned 3x započítat páč hráč hraje z PC,mobilu,tabletu...prostě finanční zpráva pro akcionáře*3*
-
Ale jak HS roste? V počtu účtů, nebo v počtu aktivních účtů, to je totiž celkem rozdíl.
-
Pokud ti je u p*dele, že někoho jinýho to ale baví, tak pak ne. Když se ale člověk pak mrkne na tvou historii komentářů, které jsou často typově: "Přestaňte hrát, co já nemám rád" (jé, umím rýmovat), je mi líto, ale ano, jsi dost divnej.
-
....
-
Asi nejsi 100% hráč hlavního proudu.
Na tyhle to platí nejvíce. To samé je ve WOT, hrají to lidi kteří hry moc nehrají anebo hrají to co je hodně vidět a slyšet. Hlavní proud prostě. -
já vím ty, máš konzoli viď?
-
tak to, že StarCraft II: Legacy of the Void nepotřebuje předchozí díly je skvělá zpráva pro všechny co SC2 nemají, ale ukazuje to že Blizz už neví jak by přilákal velmi velmi chybějící hráče páč je to bída poslední rok jsou některé módy nehratelné protože málo hráčů! takové FFA čekáte hodiny a hodiny a nic *13* přitom je hra rozdělená na zbytečné regiony, měli radši zapracovat na tom udělat jeden region a hráče k sobě připojovat dle vzdálenosti a kdyžby žádní v regionu nebyli prostě by to připojilo vzdálenější hráče furt lepší menší lag než žádná hra nebo ještě hůř hra s nevyrovnaným soupeřem...
-
jsem divnej, kdyz me tyhle dojicky na penize vubec nic nerikaji?