Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • S pokracovanim uspesne znacky mas proste mnohem vetsi jistotu prodeju. S tim bohuzel nic nenadelame.
  • Já si myslim že ten pán vůbec neví o čem mluví. Hráči si neužívaj delší čas s jednou hrou proto že by je to nějak moc bavilo, ale pro to že na to aby si koupil 3-4 nové hry měsíčně prostě nejsou peníze a nebo se jim je nechce platit za klony a další díly stále stejných her čímž se dostávám i ktěm pokračováním mě by zajímalo jak ten člověk zjistil že lidi nechtějí nové značky z prodejů to asi nebude protože 90% AAA titulů co vyšlo a vyjde tenhle rok bylo je a ještě bude pokračování nějaké série. I když ono taky co čekat o člověka z Activisionu *7*
  • Ethy
    To jde trošku proti sobě ne ? Když to Boby Kotíků ví, tak proč vydává CoD jako na bězícím páse ?? Kdyby vydal jedno za roky tak je to akorát :)
  • Mopped
    Nejlepší možná investice bude v nejbližší době na GOG.com.
    Právě tam vyšla Ultima 1,2,3, což je krásný výlet do herní historie, ale hlavně to znamená, že budou následovat další díly a u nich člověk zažije rozhodně větší porci zábavy než u většiny dnešních titulů. A herní doba bude taky někde jinde, i bez posraných DLC.
  • Ano hraci chteji mene her,ktere pak hraji delsi dobu.Proto vydavaji COD kazdy rok? *1*
  • walltar
    To by mě zajímalo jak se to těm hráčům daří. Mě dnešní hra vydrží tak 1/10 času než dřív.
  • trolo
    zase dalsi prorok. a co sa tyka DLC:.. nemam nic proti ale musi to mat nejaku hodnotu a nie lol 3 skiny pre zbrane 1 mapa a bum 20€ ... ha ha ha. to neni DLC ale OJEB


    a k tomu ze hraci hraju menej titulov... ak tym myslel ze si vyberam len kvalitne a tie ktore ma budu bavit tak ano mas pravdu. musi mat IQ aspon nad 150 ked na to prisiel sam
  • věta není celá, mělo to být "hráči kupují méně titulů, ale hrají je déle, proto to vyvažujeme tím, že u každého nového COD zkrátíme herní dobu z původních 3 hodin vždy o půlhodinu, jen tak zůstane rovnováha vesmíru zachována"
  • Nevím čím to je, ale když taková tvrzení říká Eric Hirshberg z Activision, tak mu to nějak nevěřím. *8*
  • Prodloužit dobrou hru nebo herní sérii nepovažuji za negativní. Pokud DCL fungují jako minidatadisky, jsem jedině pro (oproti vydávání DCL spolu se hrou). Ale docela mě straší ta myšlenka, že není poptávka po nových značkách. I když v případě Activisionu je to možná jedno. Možná si jen hráči pečlivěji vybírají, do čeho investují čas a peníze.
  • jenom bych rad dodal, ze mam pocit ze si z nas EA/ ubisoft chtej deal jen cviceny opicky na koupi jejich zbozi (nerikam jen EA/U, myslim tim vsechny velke spolecnosti), opravdu se mi nelibi jejich "modni" trend DLC.. (ktere X let predtim byvali zadara), ale ted uz jeste pred vydanim hry, ma kolikrat DLC pripravene na den po startu prodeje... proc? neni to k bliti? opravdu z nas musej ty studia vycucat kazdej cent ? (euro/ korunu), proc bych mel davat za priblble obleceni, dve auta navic davat 5€ ? opravdu to nemohli pribalit do te hry? je to takovy problem? kdyby DLC alespon omezily ze vyjde jedno, tak to chapu... ale ze jich vydaji pres 50 k 1 hre.. v cene mezi 0,99-4,99$, ano vadi mi to.. kdybych si chtel totiz koupit vsechny zahucim tam presne za cenu za kterou jsem si hru koupil? ale proc.. X let predtim byla podpora her po koupi normalni vec, ja osobne uz jen ocekavam kdy zpoplatni patche.. a za nejvetsi prasarnu povazuju to, s jakou slavou kolikrat DLC uvadeji na trh.. (jako by jsme meli bejt radi, ZE TA HRA VUBEC vysla.. a oni k ni este neco dodelali), opravdu se mi soucasny trh her nelibi, mnohem lip ted na me pusobi apple store, kde si hru koupite a vychazeji updaty s novyma lvlma zdarma.. ovsem i na apple storu jsou vyjimka .. (velke firmy opet.. EA/gameloft), ktere nabizeji ze si do jejich her muzete koupit virtualni penize za 4,99$ apod.
    -----
    opravdu mi soucasna pozice trhu vadi, je mi jedno jestli to nekomu vyhovuje, ale s vetsinou meho okoli se shodnu v tom, ze herni trh neni o nicem jinym nez o prachach, vyjimky jsou indie games (resp. studia ktere nemaji prachy na to, aby mohli vydavat 60x titul kazdy rok za sebou s minimem inovaci) a tak se snazi zaujmout napady..
  • dobre, nerikam ... ale zkus mi ukazat zemi kde kazdej manik vyhazuje kazdej mesic, x tisic za hry... aniz by nad tim alespon chvili premejslel nerikam ze to tak funguje jen v CR.. (stejne jsme maly trh), ale bude to dost podobne fungovat i ve svete, kazdej bude chtit svoje prachy nejlip zuzitkovat v pomeru zabava/delka/cena... a pokud se posledni dobou "vyrobci" her divi ze se jim neprodava.. tak by si mozna meli uvedomit ze kdyz stlaci prvni dve hodnoty temer na nulu (popr- zabava bude, ale s dalsima tisici DLC + minitransakci) kam zahucite za cenu, za kterou jste si tu hru uz jednou koupil.. tak to ani nema smysl resit.. *11*
  • " Změna je v tom smyslu, že jsou hry propracovanější, protože spolu s propojeným online zážitkem jsou také delší než bývaly“.

    ROFL ... takže to si nezná Ultimu Underworld a Daggerfall
  • Neco na tom je. Ja rad hraji dlouha rpg a velmi casto si je po prvni dohrani strihnu rovnou znovu. Kdyz jsem si zvykl na zavedeny system ve hre, tak z toho chci take maximum vytezit. Skoda, ze se mi nepodarilo kvuli financim primo navazat na prvni dil Drakensangu dilem druhym.:-( A take hraji uz od vydani F1 2010 (tedy s prestavkou v zime jako je tomu i v realu) a prestanu az s prichodem F1 2011. Resp. upgraduju.:-)
  • Jasne že hrači traví víc času nad několika hry. Taky z toho co v posledních letech vychází se moc vybírat neda.
  • Třeba zrovna já hraju téměř jen singleplayer, protože u většiny her není multiplayer nic moc, třeba u CoD je to jen velká kupa nudy - To ovšem neznamená že ho odsuzuju, někdy si moc rád zahraji MP. Jednotlivé tituly nehraji příliš dlouho, rád si pročtu všechny věci, úkoly a shlédnu (jiné slovo mě nenapadlo) příběh. Když to jde tak si rád odemknu různé EXTRA věci (př. Far Cry 2 - hledání diamantů, úkrytů atd.) a rád si i jen tak, bez přemýšlení oddechnu tím že si v té hře dělám co chci (př. GTA IV - Blbnutí s auty a policajty :D atd.) ale rozhodně uvítám nové hry a nezabývám se zbytečně dlouho staršími, ale ovšem pokud mě nadchly tak se k ním za čas moc rád vrátím.

    - Hraju to co mě baví a tak dlouho jak mě to baví *3*
  • Jenže to nemužeš brát podle toho jak to funguje tady v ČR.
  • Jakej MP? Ten, který už nemá cenu hrát, protože activision trhá komunitu na stále menší a menší kousky. Ta hra, kterou kupujete každý rok s úplně stejným obsahem. Když mluvím o PG, tak CoD je prostě mrtvé.
    Tak proto CoD už snad jenom kvůli singlu, který ale taky za moc už nestojí.
  • nemusim bejt zadnej genius na to, abych predpokladal ze ne kazdy bude kazdej mesic vyhazovat za hru pres litr, jen proto aby si ji na 3 hodiny zahral... kazdej normalni clovek si vybira hru podle toho jak dlouho ho bude bavit / jestli ji ma s kym hrat / podle zanru kterej ho bavi...
    ----
    a vsechny ty DRM, online passy hracum ten zazitek akorat ku***
  • Multiplayer? Je tomu věnovaný v podstatě celý článek...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit