Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak nejaky konkretni cisla neznam,zas tak me to nezajima,ale tak nejak jsem mel za to,ze zisky z wow jsou dostatecne vysoke,aby je udrzeli nad vodou i v pripade krachu cod.
    To ze by to pocitili hodne,to je jasny,otazka jak moc.
  • Ale budou mít problém. Každý díl CoD dosahuje výnosu kolem 1mld dolarů. Tolik nevydělává ani Harry Potter. Až to skončí, tak to určitě pocítí.
  • Podle toho, kolik lidi si stale jeste mysli, ze nove CoD jsou pecky, tak to vidim na hodne let :(
  • Tak activision ma porad WoW,takze nejakych problemu se asi bat jen tak nemusi,ale kravataci si treba koupi jednu drahou karu misto 2 za rok *1* .
    Kazdopadne,pokud v tomhle zdimani cod ,bez invence a nejakeho posunu ,budou pokracovat,tak driv nebo pozdeji na to dojedou podle me.
  • Ja osobne jsem docela zvedavy,jak dlouho tohle Activisionu bude prochazet,nez si lide konecne uvedomi,jak s nima vydrbavaji a zacnou jim zisky klesat.
  • Souhlasím. To je také důvod, proč jsou tak ziskový. Až éra CoD skončí, myslím, že bude mít Activision dost velké problémy. Teď mají za málo peněz(stejný engine, stejný vývojařský tým, stejný herní systém) hodně muziky.
  • No jistě, že má Activision nárůst, co čekali.. Dokud budou takhle ignorovat hráče a ti si nechají kakat na hlavu, tak to jiný nebude. Nenávidím tuhle společnost už jenom proto, že se zříká kdejakých morálních principů jenom za vidinou zisku.
  • Sranda je,ze mluvi o investovani velkeho mnozstvi penez do mensiho poctu titulu,pricemz jejich nejvetsi dojna kr*va tech penez asi moc nevidi,kdyz jsou ty posledni dily jak pres kopirak.Jediny do ceho vrazeji penize je mozna tak reklama.
    PS:proc je slovo k. r. a. v. a zakazane?
  • Jde videt, ze tomu opravdu rozumis. Nechces tam jit ty?
  • Já bych jim poradil jak ještě snížit náklady a zvýšit zisky. Vyhoďte ty pány s kravatama, co Vám dělají ty grafy, nechte si tam jednoho slušného člověka, co udělá práci za ně a bude mnohem lépe :).
  • zvlastni, ja bych radeji investoval mensi mnozstvi penez do vetsiho mnozstvi titulu :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit