Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já žádné sociální kraviny ve hrách NECHCI!!!!!!! Obtěžují mě, zdržují jsou ZBYTEČNÉ! Patřím ejště do staré školy a jsem zvyklý zapnout hru a hrát. Pro příklad dnes včera ráno jsem si chtěl zahrát SC Conviction a kvůli uplay a celému ubisoft launcheru, který se nemohl připojit k serverům, kvůli výpadku služby, jsem nemohl spustit hru a hrát, musel jsem čekat dvě hodiny než se to spustí. A pak jsem stejně musel počkat až se načte meníčko uplay a objeví se tlačítko play kdy jsem konečně mohl začít hrát!! Tohle je pro mě naprosto nepřípustné. Chci hrát vždy pořád i když jsem mimo internet a už vůbec nepotřebuji správce videoherrních přátel které si budu moci řadit do okýnek, psát si co si dnes myslím a podobně. Chci hrát né hledat buchtu na intimity po lance proboha. Tohle je tak možná pro onlajnovky né pro normální hry. Takže žádná nutnost ježiši. Už jen příchod facebooku a všichni si sedají na zadek jak je před nimi výborná věc co vydělává prachy. Vydělává protože lidi josu blbý a mají potřebu se ukazovat. Jinak je to hovadina a Zuckerberg nebo jak se jmenuje se jen tiše směje jak ho ty miliony blbých lidí živí.
  • At si vsechny ty socialni kraviny strcej do .... !
  • Kr.Pa
    Social ve hrách je nemoc, ne free to play !
  • Už to tady bylo psaný mockrát, ale přídám ještě něco - nejsem vůbec, ale vůbec zvědaví při hraní jakékoliv hry na jiné - další hráče. Nechci se ničím "chlubit" ani s nikým "soupeřit" (mám té buzerace v normálním životě až až). Chci se prostě na chvíly uklid někam stranou a zahrát si (v klidu) -klasické- FPS, RPG, nebo cokoliv jiného a dobrého. Takže jsem rád za každou "hratelnou i pro starší hráče" hru, která je offline.
    • GlaDOS
      Souhlasím. Nechci mít ve hrách další fujbook. Nepotřebuji nějaky super sociální funkce. Já chci hrát a nestarat se o ostatní. Až budu mít potřebu něco komentovat, jdu na net.
    • Souhlasím a dávám bod,hraní her nepovažuju za společenskou událost ale to že chci mít chvílku klid a nikdo mě nebude otravovat.
  • kdyz se chci socialne sblizit jdu na pivo s kamosema, s holkou do kina nebo s partickou na koncert, jak se muzu socialne s nekym sblizit kdyz sedim doma pred monitorem :-/ nejsem tak starej, ale tento trend nepochopim. Jo FB muze byt dobry na navazani kontaktu s lidma, ktery nevidivam casto, na planovani akci, ale proc pred nim sedet cely dny? ted podobny veci integruji do her a nakonec to dopadne tak, ze lidi misto her budou jen cumet nekde na chatech a vymenovat si "zazitky".
  • Svět se v řiť obrací a to i ten virtuální.
  • facebook pohaneji vztahem posedle zeny, socialni funkce v hrach je business bublina ktera splaskne podobne jako 3D
  • Hairy_Ass
    Dřív se lidé taky se svými výsledky chlubili a nepotřebovali k tomu být imrvére připojený na nějakou tzv. sociální síť.
  • ....tak jako se utahuji sroubecky ve state, tak se zacinaji utahovat sroubecky ve hrach, ale stado buci jen vic a vic a jeste vic a vyrobci a prodejci si mnou ruce, myslim ze mi zvoni hrana a pomalu a jiste se vyrovnavam s faktem, ze hrani her pro me konci, nehodlam se ucastnit techto radoby pomucek pro hrace, ktere jenom zastiraji uplne jiny ucel ke kteremu budou pouzity, jak uz tady nekdo napsal, tohle si opravdu strcte....
  • skaven123
    idu na to mudro, povedali A - socializacia ale nie B - DRM :)
    podla mna cim viac sa bude ''socializovat'' v hrach, tym viac u tradicnych hracov bude prevladat stahovanie rozlicnych crackov
    • skaven123
      ..minuskarom: stavme sa ;)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit