Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • me to prijde porad jako dalsi metal gear solid :(
  • vic se hold bude člověk snažit.u mne dobrý
    • RavenHolm
      Holt
  • :D no, pomineme-li fakt, že adam by se mohl bez augmentací leda tak pídit po zemi pomocí torsa a kousat stráže do kotníků, tak je stejně docela prča poslouchat jak je na tom chudák bez augmentací špatně, když má pořád funkční interface, radar, a vsadím že kdyby zkusili killing takedown, tak vytáhne i ty loketní čepele.
    • "Augmentace" se nutně nerovná "protéza" . Končetiny fungují na mechanických vlastnostech použitých materiálů, tam de facto není co disablovat.
      • není? a co třeba napojení na nervový systém?
        tady prakticky není o čem mluvit, autoři prostě chtěli udělat DLC, ve kterém by se to celé hezky zrestartovalo a kde by hráč začínal jakože od první úrovně, a zaobalili to do odebrání augmentací. jenže neměli dost odvahy na to, aby to dovedli opravdu do důsledků, např. tím, že by augmentace adama zrazovali, nebo alespoň vymazáním hudu a radaru atd. že mu neodpojili končetiny je celkem logické v rámci gameplaye, ale rozhodně ne v logice světa.
        • Co s napojením na nervový systém ? Ne. že bychom měli mnoho informací pro diskusi, ale vzhledem k popisovanému chování myomerů "electro-stimulated plastic cables that mimic the actions of muscle tissues", stará se to o zpětnou odezvu samo.
          • je pravda, že těch informací je málo, vždyť ani nevíme, za jakých okolností k tomu odpojení dojde, ale já tak nějak čekám, že to asi udělá nějaký oficír z Belltower, a taky předpokládám, že není takový problém končetiny "vyhodit" stejným způsobem jako zbytek augmentací. Taky si myslím, že napojení na nervový systém být musí, jinak by je Adam nemohl ovládat, ale je pravda, že jsem se po tom nikdy nepídil. A HUD je také augmentace (augmented reality nebo jak se tomu říká) a zůstává mu. Jenže to by potom měli herní mazánci problém to vůbec uhrát. Zkrátka to hoši z eidosmontreal nedotáhli do konce tak, jak bych si představoval. Útěk z lodi s Adamem zmršeným stejně jako při souboji s Namirem, klidně i s nějakými halucinacemi, to by bylo panečku něco.
        • Jejda, proste se mu normalne blokli stejne jak to bylo na zacatku hry, ztratil pristup k "nadstandartnim" schopnostem tech svych protez, ne ze mu je uplne odpojily od tela no a ted musi opet pockat az se telo samo zregeneruje a obnovi pristup samo (expy v prubehu hry) nebo to urychli praxis kitama co najde...no big deal....
    • v nějákým traileru ty čepele doopravdy vytáhl.. tak nevim jak ty augmentace blokli nebo co.. jestli už to bude fungovat takhle, tak by bylo lepší kdyby třeba augmentace nefungovali tak jak měli a zradili Adama při používání.. to bych řekl, že by bylo ještě zajimavější kdyby to hráč nečekal
  • Haha, funny zalezitost s tema laserama na konci. Bud to hacknes (a projdes si minihru), nebo odendas bednu a prolezes sachtou no a nebo pockas na vhodnou prilezitost a proste jimi projdes.:D Snad se to vztahovalo na oba ty pruchody opatrene laserem jinak by to bylo vskutku debilni.
  • Zayl
    "ale stejně si to vyžádá mnohem méně akční a více stealth přístup, což odhaluje pravý naturel hry jako takové."

    Ugh, on někdo hrál DE 3 akčně? Proč se okrádat o expy?
    Merciful + Expedient + Man Down = 50
    Marksman + Man Down = 30 (a to ještě není garantované, bo dát headshot bez augumentací není sranda)
    • Tak co si pomatuju jedničku, tak expy šly mírumilovně investovat jen do odemykání a hackování, jinak se hra netvářila nijak mírumilovně a naopak každý nový skill v určíté oblasti zbraní hráč skutečně pocítil a měl z něj radost.
  • JO tak augmentace josu vypnutý jo? A co byla ta rána přez hubu hned na začátku a vyplítvání jedný baterky...
    • USER47
      Prostě tě to navrátí do stavu, v jakým jsi začínal hru (po úvodním levelu). Základní augmentace funkční, ale všechno ostatní si budeš muset aktivovat znova. Netřeba nad tím dumat.
    • Dlaha
      mně se hlavně zdá, že ho ty augmentace udržují na živu. Minimálně ty ruce by nemohl používat vůbec, kdyby to měl vypnutý. Což by bylo rozhodně veselý, pobíhat tam s Adamem, kterýmu se neovladatelné ruce houpou kolem těla :D
      • RavenHolm
        Smazáno
      • Hairy_Ass
        Hlavně myslím, že mu něco montovali i kolem jeho srdce (v tom videu, jak ho operujou), takže kdyby vypli opravdu všechny augmentace, tak by byl tuhej. *4*
        • Jop, hrudní koš má taky augmentovaný. Prostě jde to, že se snaží oživit hru tím, že vyřadí z činnosti na určitou dobu skilly.
  • Scenka ke konci vide s laserem je presne to co me na Dusovi tak nak nejvic mrzelo - vzdycky kdyz se nekam dalo dostat hackem a nebyla to treba ani zrovna zivotne dulezita mistnost, treba jen sklad, vedla tam projistotu jeste sachta a nakej vojak nekde pobliz mel kod, co kdyby nebohy hrac proste nemel dostatecnej hack level a jednoduse se tam nemohl dostat? to by prece neslo!! a tak to bylo s celou hrou, dycky tam byla naka sachta, nakej terminal, nakej zebrik a to nemluvim o nakraplych zdich kterych sem si nevsimal....
    • Ty si asi neuvedomuješ, prečo je tá hra tak skvelá, keby tam nebolo toľko možností ciest, tak by to bola obyčajná koridorovka, ktorá by pobavila 1x, ale 2. x by ju nikto uz nehral.
      • Naopak ty si nepochopil co chtěl říct. Možnosti hry by zůstaly stejné, ale víc by záleželo na stylu jakým hru hraješ.
        • smejki
          jakože čudlik na začátku hry: CHCU BÉT DRSNÉ nebo CHCU BÉT TAJNÉ?
          a případně by tedy ze hry zmizely šachty a nic by nešlo hacknout ano k tomu najít heslo a naopak?
          • Prostě by si hráč musel víc vybírat skilly, stejně jako v prvním dílu. Prostě by nešlo hacknout všecno, nebyly by kódy ke všem dveřím. Nebylo by možné být hacker na nejvyšší úrovni a zároveň používat nejtěžší zbraně ( anebo ano ale ty body by zase chyběly v jiných dovednostech).
            • smejki
              aha, už chápu. no kódy na všechno rozhodně nebyly a velké množství tajných průchodů bylo dost umně skryto, takže....
              no ale kdyby tam nebyly ty boss souboje, jistě by nebylo od věci i to, co říkáš - větší a jasný rozdíl mezi stealth a akčním přístupem.
            • V jednicke som naozaj nemal extra problem mat computers/riffle/heavy na max. Electronics/lockpicking nebola nutnost maxovat, nakolko udelatok bolo dostatok a skill urcoval akurat kolko udelatok sa na zamok/zariadenie pouzilo. Na jednicke ma akurat stve, ze tam neni generator nahodnych kodov a loginov, takze prvy NSF001/smashthestate po tolkatich zahraniach zadavam bez premyslania *4*
            • Hairy_Ass
              Mám takový dojem, že na všechno taky nenajdeš povalovat se kódy. A u většiny vedlejších cest musíš pořádně dávat pozor, abys je objevil. Takže pokud hraješ za drsoňe, který do všeho jde po hlavě, tak si jich ani nemusíš všimnout.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit