Přejít na výpis diskuzí
Adrenalinová noční mise na videu ze zombie akce Dying Light
17.12.2013 | Aleš Smutný
38 příspěvků
-
Je to super hra mam jityden a sem spokojeny jenom semse seknul na jedny misi a nevim kudy kam janak jak rikaj lidi je to podobny Far cry *3*
-
nemůzu si pomoct ale pořád v tom vidim Far Cry 3, kdy ostrov nahradil město, piráty zas zombíci a a jen přidaný parkour a další mechanické prvky :)
ale! je to velmi přitažlivá hra a jestli bude pc/console verze stát za to, rozhodně koupím :) -
Snad se zbrane nebudou opotrebovavat moc rychle, jako v Dead Islandech.
Graficky mi to prijde o dost dal nez DI, tak to snad bude lepsi i v dalsich smerech.
Kluci polsky (at uz od Dead Islandu nebo Zaklinace) mi posledni roky delaji celkem radost. -
osobne me vadi hodne to slunicko kde se leskne i ten hasak:/ ma to cim dal tim vice her. mam pocit jako by slunce bylo o pulku AU u zeme a jeste byl fakt slunej den. uprimne kdyz jsem venku tak tohle je jenom nektere dny a uz vubec ne tak intenzivni aby se leskl starej hasak. Neprijde mi ze by to dodavalo na realu spise je to featurka ktera me osobne dost obtezuje a nebavilo by me skakat nekde kde vidim sotva tretinu obrazu. mno treba tam pujdou koupit slunecni bryle..
jinak napad na "parkur" zajimavej ale osobne bych radsi 9mm, temne prostredi a presnou musku:D -
-
Bez lesku by se dneska hry ani nehrali. I kdyz je pravda ze kdyz bude vse leskle a h-vno- videt takto bude o nicem. Proto nwemam rad treba Motion blur to mi neprijde vim je to stare, me se nelibi ten rozmazany pohyb to je obcas k zvraceni kdyz je to rychle a moc. Podobne je na tom toto. *3*
-
Tohle mě naprosto rozbilo v druhym zaklínačovi. Tam se na začátku snad sakra lesklo i to bláto. Aneb "jak jsi poznal že je to král? neni celej od hoven"...
-
-
v noci asi skoro vždycky padnu *5*
-
Mě by celkem zajímalo, zda třeba ten úkol s aktivováním těch pastí je hlavní linie, nebo se náhodně generuje? Podle mě to spíš patří k hlavní linii, ale například ten přeživší, to bude asi random quest, který se za nějáký čas zase respawnuje.
-
Vypada to az moc dobre az v tom cicham nejaky zadrhel. Tak interaktivni, dynamicke a detailne propracovane prostredi, se mi proste nechce verit ze budou vetsi a otevrene mapy. Nejspis se z toho vyklube naskriptovany tunel. Pokud nebudu mit pravdu, tak pred vyvojari smekam.
-
aha no, když vidím tu noc..... nedá se nastavit lehká obtížnost? *1*
-
Uuuff, na tohle tedy nemám nervy.
-
úžasné! hra se zombíkama, to tu ještě nebylo
-
-
ale kolik kvalitních
-
10 lidí nechápe sarkazmus?
-
-
Nene, 12lidi nechape.
-
-
Teď už 16 :)
-
-
17... tedy pan nepochopeny az je i za nej lito vzlyk. *13*
-
-
Neznamena, ze kdyz se pojmenuju pan hovinko, ze muzu psat o cem chci a automaticky od lidi cekat, ze to budou brat porad za sr4cky ...
-
-
-
-
-
Vždyť hry se zombíkama nejsou špatné, například já mám rád zombie-hry zejména kvůli otevřenému světu, nejradši mám teda RPG s otevřeným světem, ale survival jsou taky dobrá.
-
-
Tohle bude tak trochu od kazdeho neco ale spise to vidim na tu akci.
-
-
Výborně. Za chvíli si můžeš stěžovat na hry s autama, na hry kde se střílí, na hry kde se skáká po barákách a nakonec vůbec i na hry samotné, protože jich je už moc a něměly by vůbec vycházet.
-
-
Pan sarkasmus, myslim ze nick mluvi za vse. Opravte me ci se pletu. *4*
-
-
úžasné! blbec, těch tu bohužel ještě je.
-
-
super, jsme tu dva
-
-