Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No ty blaho upřímě mě překvapilo že k tomu posadili Harrissona Forda. (mého oblibeného herce-Indiana Jons). Dost mě to překvapilo že už takový postarší pán si zahraje hru na konzoly. Musím říct že jsem rozměl tomu co mluví a hodnotí to velmi dobře :d takže se máme na co těšit . Věřím mu *1* *1*
  • Já chci PS3!
  • Taky vam prijde, ze Drake a Elena maj uplne jiny oci nez ve dvojce, vypadaj diky tomu dost jinak nez driv, tak nak vic pekne a libive nebo co.
  • Hra bude pecka, už se nemůžu dočkat. Proboha ale vypněte už ty reklamy, to je něco hroznýho, člověk je pak akorát na.....j a už si ani nic nechce pustit. Díky
    • Přesně, s další reklamou na Dormeo by asi přišla i moje smrt.
  • jžš lidi kde to žijete Uncharted je už několik let světoznámá série jen na PS3 a pořád tu vidim psát lidi kdy to vyjde na PC ??? víte vy co znamená pojem Only on PlayStation ?
    • Tak to si nech, přinejlepším, vyšetřit zrak. *16*
  • No na PC těhle podobných her je hodně málo. Určitě známí je Tomb Raider ale ten se bohužel Uncharted graficky až tak moc nevyrovná a ani ten příběh naní zas tak originální. Určitě Uncharted je série která nesmí zaručeně chybět ve sbírce hráči který vlastní PS3.
  • prvniho listopadu asi onemocnim *3*
  • U takovýhlech her jako série Uncharted mě mrzí že nemam konzoli :-) Těžko se bude podobná hra hledat na PC.
    • Na PC máš třeba MS Office a plno jiných programů. Hry jsou zase na konzolích...
  • No vypadá to fest dobře. Jsem fanoušek série a určitě to bude nejakčnější a také nejlepší díl z celé série Uncharted. 1 mě velice překvapila, 2 ani nemlvím a jak vidím tu trojku... Už mám tip co si koupit pod stromek *1* Velice se těším. (snad nemluvím za sebe ale za všechny fanoušky této hry)
  • Indiana Jones v podani George Clooneyho *1* .Vypada to dobre.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit