Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak toto byla další hra, z které jsem neváhal a kupoval ihned, jakmile jsem ji zahlédl :)
    Využil jsem dnešního volna a hrál od půlnoci až do tří odpoledne, takže herní doba je velmi příjemná.
    Je to taková serióznější pohádka s příjemnými kulturními easter eggy, která nebyla až tak temná nebo hluboká, jak jsem čekal.
    Puzzle nebyly nijak těžké a všechny byly běžně odůvodnitelné (narozdíl od Deponie, kde se člověk musel naučit přemýšlet jinak), u žádné jsem nezaznamenal zásek jako u vstupu do klubu v Chaos on Deponia; ani nebyly až hloupě triviální, jak jsem trošku čekal, když jsem četl, že je hra určena pro věk od 12. Asi děti podceňuji :)
    Prostředí a malba krásné, hudba taktéž, počet lokací ani neodrazoval, ani nezklamal.
    Vřele doporučuji :)
    • Ještě bych doplnil, že se ve hře vyskytovalo pár bugů (verze 1.1), které sice nezabraňovaly hru dohrát, ale nemohl jsem kvůli nim splnit achievement a párkrát se překrývaly textury. Nic vážného :)
  • Dobrou adventuru si rád koupím, a když bude s českými titulky, tím lépe.
  • Koupim si to, az to bude za 5.99$ na Ipadu. Vypada to moc dobre.
  • firebug
    Moc děkuji za tyto adventurní speciály. I když tenhle žánr až na pár vyjímek téměř nehraji, na videa od Petra Ticháčka (snad má na svědomí nejen text, ale i video) se dívá skvěle. Moc dobrá práce.
  • Adventury jsem nějak extra nemusel ani nevyhledával... zábava parádní , (od Sokala podivná) , ale replayabilita na nule .
    Dneska mne pár dokázalo zaujmout - The Dark Eye: Chains of Satinav , Resonance ... ale to spíš díky bundle akcím ve kterých se neztráceli , takže nadále platí že k PC mne dovedly Dungeony , RPG a Strategie a jiné typy her jdou spíš kolem mne ...
    • U adventur jde o vyprávění příběhu, takže ta replayabilita je podobná jako u filmů. Stejně jako Kmotra můžu vidět tisíckrát, i Broken Sword jedničku jsem nehrál pouze jednou.
  • Krásná hra. Určitě si jí koupím, nejlépe v krabicové verzi :)
  • Jako malej jsem hrál dost adventur (rodiče asi nechtěli aby se ze mě stal vraždící maniak *2* ) a pamatuju si, že jsem to hrál jen abych něco hrál a moc mě to ani nebavilo. Ted když si na nektery ty hry vzpomenu (Broken Sword, Indiana Jones,Atlantis nebo pozdeji i Runaway) tak mi dochazi ze jsou opravdu velmi dobry hry a jsem rad ze jsem je hral (ted uz bych si je asi nezahral). Do jisty miry ty hry i uklidnujou, kdyz se konecne nesnazite zabranit konci světa nebo naopak svět zničit... Čas od času mam chuť zapnout si Syberii, TLJ nebo třeba Still Life a tohle bylo asi to, co mě k tomu už konečně dohnalo *14*
    • Já musím sama za sebe říct, že v době mého dětství byly adventury asi mým nejoblíbenějším herním žánrem. I dodnes hraji hry především pro silný příběh, o který konec konců v adventurách jde především *4*
      • Naprosty suhlas

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit