-
ach jo
at si kazdej hraje na čem chce mike hoshi ma s tim nejaký problem asi trauma jako malý dostal od pc elektrickou ranu kdyz sahal do pustený krabice tak musí spamovat uplne vsude
ano mas problém, ale prosím todle je demokracie a mel bys být tolerantnější -
A recenze novýho anna nebude?
-
2Ringwraith-nevim co rict. Jestli chces vysolim ti tu desitky kvalitnich PC her co nejsou na konzolich a ani nemaji jejich interface. A navrch pridam par kvalitnich nezavislych titulu(kdyz o tom porad mluvis). K cemu to ale bude? Ty argumenty stejne ocividne prijmout nechces. Uvedl jsme dva tituly,ktere vysly teprve nedavno a ktere snad oba znas.
V kazdem pripade je tu pokrok. Ted uz netvrdis ze PC tituly jsou jen tri a hraji se porad dokola,ted uz tvrdis ze jsou to 3 za rok *2*
Konec flame z moji strany. Je to offtopic -
Ah, pravda, sorry nemůžu si pamatovat každou hru. Takže už mám tři tituly za rok.
A je hezké, že ty netvrdíš, že konzolové prvky jsou vždy na škodu. Protože nejdou.
Ale wasd to tvrdí... a to je naprosto absurdní. Takže ho lituju, že si může zahrát jen těch pár her za rok, co jsou bez konzolových prvků..... -
Ja si nehraji na nejake PC only. Ani netvrdim ze vsechny ''konzolove'' prvky ve hrach musi byt na skodu.Spousta PC-only titulu(to same plati u konzoli),nakonec vyjde na te druhe platforme. Casem.
A jake ze vysly kvalitni PC tituly? Napadaji me 2 hry za vsechny. Prvnim je Might and Magic: Heroes vi a Anno 2070(btw schvalne zkus na tuhle naprosto skvelou strategii sehnat na CZ serverech recenzi. I minuly dil Tiscali zcela ignorovalo,prestoze ve sve kategorii jde temer o 10 hru). Urcite bych si vzpomel na vic,ale snad ti to staci. A MMORPG tituly uplne vynechavam. Ty vetsinou na konzolich nejsou vubec. -
Bože to je hnus !! *8* *8* *8*
-
Vysvětli mi prosím, kde vidíš útok na wasd...
Pak se někdo diví, když napíšu, že PC-exkluzive hráči jsou jako banda sršňů... jejich platforma umírá a her pro ně je stále míň a míň a tak si tu frustraci musí vybít na každém malém náznaku... a ano, tato druhá část už útok je... na lidi jako ty. A říkám i toto ... lituju i tebe... musíš hrát ty tři strategie, co vyjdou za rok pořád dokola... + těch pár MMO a nějaký indie, který vyjdou jen na PC...
Já si mezitím můžu na svém PC užít hry jako Batman: Arkham City, Assassin's Creed, Portal 2, Skyrim a další konzolovky. -
preco vlastne nanho utocis? hras na konzolach? OK hraj, ale nekydaj spinu na ludi ktory preferuju PC, dakujem
-
Nehral som tuto hru ale podla recenzie citam, ze je tam samy skript a trivialne ulohy - neni toto CoD kazdy jeden rok a dostava 9-10 ?
-
No nevím demo mě moc nebavilo ale možná je to dobrá hra Space marine dostali taky jen 5 (vým recenzoval to někdo jinej) a přitom to byla to dost dobrá pařba.
-
Hrál sem demo a nebylo to špatné. První mise připomínala Dead Space, jako bych hrál za mladšího bratra od Isaaca. Druhá mise kde jsi už venku a jdou po tobě ty stíny už bylo o něčem jiném. Jiné hadry prostředí atd.. tím demo končí. Kdyby se celá hra nesla v duchu první mise, tak pro mě jako fanouška Dead Space by to bylo přijemné překvapení.
-
Ani ne, vědom si jich jsem. Jo a Indiehry často taky vychází na konzole.
Jen co se týče AAA... kolik AAA PC-only titulů, bez konzolových prvků, tento rok vyšlo?
Shogun 2... no a ještě... hmm... no... přemýšlím... hmm... sakra... omg... proč mě nic nenapadá... nechám se podat. -
Hmm. Sladka to nevedomost,ze?
-
Ále, tak né všechny hry co jsou třeba jen portem z konzolí musí být jasné sr*čky. Vem si třeba Warhammer40K Space Marine, nebo Gears of War 1... A Afterfall Insanity má přeci jen svoje kouzlo. *4*
-
No jo, ještě indie...
-
Mas nejaky uzky zaber,ne? Ony nejsou jen ty prehypovane tituly o kterych najdes info na kazdem hernim webu. Sice uz ty kvalitni nejsou tak caste,ale jsou.
Stejne uz davno nestiham hrat vse co bych chtel. Vychazi toho tolik,ze normalni clovek by z hrani vseho co se mu jen trochu libi uz davno zesilel. *2* -
Ako píše autor, napriek tomu, že hra je strašne stereotypná, niečo ma poháňalo dopredu a chcel som ju dohrať. Približne v tretine hry však sa prejavila jedna technická chyba. Autori chceli vybočiť z nalinkovaného postupu, tak videoscény "obohatili" klikaním na správne tlačidlo. Hra po mne chcela stláčať numerické klávesy, ale zobrazovala len "KP_", takže som nevedel kam kliknúť. Dal som ovládanie na default, nič. Použil som môj gamepad, tam zas zle namapovala tlačidlá... Tak to išlo z disku preč. *16*
-
Tak to musíě nesnášet většinu dnešních her a moc si nezahraješ. Asi dokola opakuješ dvě, tři hry, ne?
Lituju tě. (Bez urážky, prostě je mi líto, že si nemůžeš moc her vůbec zahrát.) -
u me jsou vsechny hry promarneny pokud smrdi konzolema