Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Free2play model je pouze reklama na produkt, na hratelnost zcela kašle... Nic nového pod sluncem.
  • Nejak mi unika souvislost s EVE. EVE nikdy nebyla a nejspis nikdy nebude Free to play. Eve ma svuj system,kdyz muzes bud platit realnymi penezi,nebo herni menou.
  • nam se to docela libilo na pvp serveru, taky jedna zmala her ktera neni klasickou MMORPG ktery mame uz plny zuby, libi se nam akcni styl hrani... si zarubame proti jinym hracum na 30-60 minut a jsme spokojeny... neni nutnost u toho drepet cely den... i kdyz je tu otazka jak pak draho ta hra vyjde...
  • Jakékoliv omezení po stránce postav nebo herního světa už není free to play. Tohle je celkem kruté tlačení lidí do toho aby platili a je pro tu hru poslední hřebík do rakve.
    Právě AOC úplně odepsali.
    Měli by vyzkoušet princip např. Perfect World (PWI).

Je vidět, že to rozhodnutí zase dělal kravaťák a ne pařan.
  • ucho
    když někdo odmítá za hru platit, nedonutí ho většinou nic. a buďme realisté, zadarmo hráči rovněž nic nikdo nedá...
    takto se mohou objevit noví hráči, kteří se blíže seznámí s fungováním hry. a když budou chtít, zaplatí a budou hrát dál, když chtít nebudou, hra je patrně zabavila na několik hodin zdarma (což taky nemusí být důvod k nadávání).
    samozřejmě ale existuje spousta her, u kterých se dá zabíjet čas... každého chytne něco jiného.
  • Ten systém pro bezplatné hráče se mě zdá jako uplně na h*vno,strašně moc toho tam bude nepřístupné takže nemyslím že to hře nějak pomůže,možná na čas jak psal ValkoOo ale po ozkoušení podle mého hra velice rychle ztratí při free2play smysl a zaptalit za premium stejně nedonutí..
  • Tak EVE Online se drží pořád a nevypadá, že by se mělo něco změnit. Ale kvůli obtížnosti se na hru vykašle hodně českých a slovenských hráčů, což je docela škoda, protože komunita je velmi ochotná, ať už ta anglická nebo cz/sk. A myslím, že Age of Conan, to pomůže jen chvilkově. Přitáhne nové hráče, ale ti se vrátí tam odkud přišli. Aspoň to je můj názor. I když je pravda, že LOTRO tenhle krok hodně pomohl.
  • tahle hra ještě funguje ? kdo to proboha hraje.. :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit