Přejít na výpis diskuzí
Age of Conan bude "zdarma", chystá se filmový "datadisk"
25.5.2011 | Petr Poláček
28 příspěvků
-
tahle hra ještě funguje ? kdo to proboha hraje.. :)
-
-
A kdo proboha hraje ještě WoW? Tipnu 75% lidí už jen ze setrvačnosti. Možná taky aby si nepřipadali jako v*li, co vyhodili roky do koše, až přestanou.
>come at me bros -
nam se to docela libilo na pvp serveru, taky jedna zmala her ktera neni klasickou MMORPG ktery mame uz plny zuby, libi se nam akcni styl hrani... si zarubame proti jinym hracum na 30-60 minut a jsme spokojeny... neni nutnost u toho drepet cely den... i kdyz je tu otazka jak pak draho ta hra vyjde...
-
-
Tak EVE Online se drží pořád a nevypadá, že by se mělo něco změnit. Ale kvůli obtížnosti se na hru vykašle hodně českých a slovenských hráčů, což je docela škoda, protože komunita je velmi ochotná, ať už ta anglická nebo cz/sk. A myslím, že Age of Conan, to pomůže jen chvilkově. Přitáhne nové hráče, ale ti se vrátí tam odkud přišli. Aspoň to je můj názor. I když je pravda, že LOTRO tenhle krok hodně pomohl.
-
-
Nejak mi unika souvislost s EVE. EVE nikdy nebyla a nejspis nikdy nebude Free to play. Eve ma svuj system,kdyz muzes bud platit realnymi penezi,nebo herni menou.
-
-
Ten systém pro bezplatné hráče se mě zdá jako uplně na h*vno,strašně moc toho tam bude nepřístupné takže nemyslím že to hře nějak pomůže,možná na čas jak psal ValkoOo ale po ozkoušení podle mého hra velice rychle ztratí při free2play smysl a zaptalit za premium stejně nedonutí..
-
-
když někdo odmítá za hru platit, nedonutí ho většinou nic. a buďme realisté, zadarmo hráči rovněž nic nikdo nedá...
takto se mohou objevit noví hráči, kteří se blíže seznámí s fungováním hry. a když budou chtít, zaplatí a budou hrát dál, když chtít nebudou, hra je patrně zabavila na několik hodin zdarma (což taky nemusí být důvod k nadávání).
samozřejmě ale existuje spousta her, u kterých se dá zabíjet čas... každého chytne něco jiného. -
-
Proč mám pocit, že to co jsi popsal má dělat Trial :)
-
-
-
pekne trapny kdyz nedaji alespon vsechny classy ale jenom 4 a to ty ktere jsou onicem