Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jedna z mála her, na kterou se těším.
  • Vojta_Ilavsky
    Co tě odradilo?
  • Chim
    Je to termin, ktery se v hernim zanru pouziva uz odnepameti k oznaceni pro vsechny hry s podobnym pohledem zeshora.

Souhlasím. Přesto je to nesmysl.
  • Neni to nesmysl. Je to termin, ktery se v hernim zanru pouziva uz odnepameti k oznaceni pro vsechny hry s podobnym pohledem zeshora. Sirsi spektrum tak vi hned co si ma predstavit. Na skolnim foru to mozna rypani neni, ale tady jo.
  • del0
    *headshot*
  • A hra nevypadá zas tak hrozně. Hrál jsem alfu a grafika není to co mně odradilo.
  • Chim
    Poukázání na očividný nesmysl není rýpání.
  • Ale to minus bylo za rypani.
  • A to mě to třeba úplně odradilo. Podle textu jsem si představoval něco jako Mount and Blade, což je jedna z nejlepších her co jsem kdy hrál..no a pak jsem viděl, jak hra vypadá doopravdy..:/ Ale svoje publikum si to rozhodně najde. Já si holt musím počkat na pokračování M&B :)
  • Možná jsou za tím peníze,lolllllllllllll
  • Vojta_Ilavsky
    To demíčko..dá se stáhnout jinde než na Steamu? Na jejich fóru download linky nefachají. :(
  • Ze něco nechapes je prirozene. Ale ze se tim jeste verejne chlubis, to je na pováženou... *12*
  • jinymi slovy, tri zaruky kvalitni zabavy *5*
  • Popisek ze Steamu: he Age of Decadence is an isometric, turn-based, single-player role-playing game.
  • Chim
    Tato hra není z isometrického pohledu.

EDIT: A ani sto kliknutí na "Nesouhlasím" tento fakt nezmění.
  • nechápu, jak může hra v roce 2015 vypadat hůř než Monkey Island z roku 1990, což platí tak pro dvě třetiny všech indie her, ovšem z nějakého zvláštního mě nepochopitelného důvodu to ještě prezentují jako výhodu *3*
  • Nechapu jak muze v 2015 vypadat hra hur nez baldurs gate ......
  • fallanga
    Grafika vypadá opravdu příšerně, ale tento fakt mi nikdy nezabránil si nějakou hru užít. Nemohu se dočkat vydání plné verze.
  • zajimaci a dokonce to ma na steamu demo (3roky starou betu)
  • Díky za článek. Moc se těším. Izometrické hry mám rád. Snad se podaří vychytat všechny chyby. Obtížnost hry, tahové souboje, bohaté množství předmětů, zajímavé questy. Je toho opravdu dost. Jsem zvědavý ještě na Sui Generis.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit