Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zajímavá zkušenost, kterou bych ale prožít nechtěl... Taky když něco chcu, tak proto udělám cokoliv - v dnešní době se to týká jenom a jenom peněz. Někdy ale člověk holt narazí.
  • XXDarthVaderXX
    Používat hlavu, to někdy stačí...
  • a proč? ja to hrala je to dobrý. není nad to zmasakrovat nejakeho nooba s full epic vystrojí
  • Povím Vám jeden příběh. Hrozně jsem se na AOE online těšil, kompjůtr sem pro něj apgrejdoval a krátce po vydání jsem si AOEO stáhnul a hrál...Po pár dnech jsem pochopil, že bez PRO aktivace se to velmi rychle stává stereotypní nudou. Tak jsem začal bádat jak jít PRO. Po tuně potíží jsem našel webshop, kde bylo možno koupit xbox live body platbou s paypal. Protože tak rád, abych odevzdal číslo kreditky, microsoft zase nemam. Ok...záčíná to bejt dlouhý. Takže krátce.. kód nefungoval -> volaní na xbox live podporu -> jsem kokot, koupil jsem si kód pro jinej region (500 kč hajzlu) -> co mam dělat? -> Reklamovat u webshopu - > nelze -> Migrace AOEO účtu do jiné oblasti -> nejde -> Smazal jsem AOEO a proklel microsoft. Od teď windows už zase jenom "anofišl" ...ZMRDI!!!!!!!!
  • Ma.pokud si ho ovsem koupis. *1*
  • ma to skirmish?
  • Tatíček Age of Empires se musí obracet v hrobě. *15*
  • jindra.veliky
    300 za jednu narodnost pri 50% sleve *1*
  • Přesně tak, kdyby to rači dali hnedka ze začátku za klasickejch 1K, tak by udělali líp. To bych si třeba koupil i já, ale takhle pořád dávat nový doplňky za peníze apod., to fakt ne, nebo aspoň pro mě ne.
  • tahleta "free" hra se hooodne prodrazi *10*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit