Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • I have enough of this bull****
  • hitman : absolute faggot
  • God-of-War
    Vypadá jak malá pussy *4* .
  • *11* Dalsi sprznena serie, timhle tomu jen nasadili korunu. RIP hitman
    • taky to nechápu, vybudují značku, ziskaji fanoušky a pak ukazi vsemu na cem ta serie stala a fanouskum prostrednik a chteji ziskat sirsi publikum? Kdyby predesle dily byli takove jak tenhle posledni hitman tak by ta značka nikdy neziskala slavu.
      • předešlé díli jsem nikdy nehrál, ale tenhle poslední jsem si předobjednal jen na základě informací o něm a rozhodně nezklamal naopak je to parádní hra! A pěkně těžká!
        • je to dobra hra a težka. ale je to jine než predešle dily. na expert obtiznosti prevleky prakticky nefunguji a stava se z toho schovavana za prekazkami a levely jsou v porovnani s predeslymi dily hodne male.
          a když už vsadili na filmovy zažitek alespon mohli ty sceny udelat mene preafektovane, ty herci te je jako ani ne z beckoveho filmu spíš nejake cečko, zapletka hrozna
  • fake and gay
  • V Hitmanovi jedničce se neda uložit hru během hry? Ono se to vždy uloži až po dohrani levelu? HELL NO! to je moc HC *1*
    • kubi-wan
      Nešlo to uložit, ale v závislosti na obtížnosti (já jsem tenkrát hrál na easy a i tak to bylo hardcore) měl hitman třeba dva životy... prostě tě zabili, načež ses někde v misi objevil znovu, ale průběh mise zůstal rozdělanej stejně, jaks ho měl, když tě zabili...
      ...popravdě, kdybych si jedničku zahrál dneska, dal bych si klidně znova easy, páč ty mise v džungli... to bylo peklo!
      • ok, přesvědčils mě. Zahraju si to aspoň na ten easy, protože ten přiběh mě fakt zajima *4*
        • hele hodne misí v Contracts je remake z jedničky takže myslím že když zahraješ Contracts tak pribeh pochopis.
          • blbost, nepochopi. V codename 47 jdou chronologicky, v contracts jen jako predely/ remaky levelu.
    • ty mise v jedničce (aspoň první půle) nejsou tak těžký, když po pár pokusech zjistíš, co máš dělat... ale je pravda, že dvojka a Contracts jsou mnohem lepší :)
      • Asi si někde přečtu, co se vlastně v jedničce stalo a skočim hned na dvojku. Chci vědět přiběh agenta 47, ale chci si tu hru taky užit a ne se u ni nervovat že musim cely level dělat znova *15* jednička je asi hodně velka challenge
        • ani v absolution na expert obtiaznosti sa neda ukladat a v predchadzajucich dieloch na profesional obtiaznosti tiež nie
        • kubi-wan
          Je to challenge, ale dodnes jsem hrdej na to, že jsem ji nakonec dohrál.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit