Přejít na výpis diskuzí
Agony za měsíc otevře brány pekelné. Konzolisté budou ušetřeni některých nechutností
20.4.2018 | Patrik Hajda
37 příspěvků
-
fakt? jsem žil ve lži....tak co je pak nebe? to jako sedíš na mráčku a jsi rád? nechápu jak mohlo křesťanství vytlačit Germánské pohanství *8*
-
Nj, posunuli, ale kam? Když Ubisoft musí cenzurovat poprsí na starověkých sochách (navíc v naučném módu) a tím skoro popírají naši historii.
-
Přesně tak když už je to pegi +18 at je tam sex - nahota- a vyhřezlá střeva a vnitřnosti jinak přes to nejede kombajn *6* *2* *5*
-
to je krestanske nebe, ti to tak chteji, v mem nebi bude vseho dostatek
-
To je založené na kulturním a společenském kontextu naší společnosti, viz různé kmeny někde v Amazonii, kde na nahotě nevidí nic špatného, ale na to že před 100 lety bylo skandální, když žena na veřejnosti ukázala kus lýtka, jsme se tmyslím docela posunuli *4*
-
Mě nejvíc zaráží,jak lidem ve hrách/filmech vadí nahota,ale vyhřezlé střeva a ustřelená palice jsou v pohodě.Už jsem měl několik hádek na podobné téma.Někdo si stěžoval,že jsou ve hře The forest vidět žesnký prsa a že by to mělo bejt cenzurovaný.Já jsem byl naopak pro celé odhalení.Na přirozenosti přece není nic špatného a to jsem tam neměl psát.Sesypalo se to na mě,jak mouchy na lejno.Že jsem prej úchyylák atd.Zajímavý,jak někteří lidi přemýšlí.
-
Tak to je celkem síla :/ Smutný.
-
v Mauthausenu vyryl jeden vězeň do zdi "pokud Bůh existuje, bude mě muset prosit o odpuštění"
-
v nebi není s*xm ani žádná jiná zábava,,, takže ironií je, že v nebi je pekelná nuda.,..
-
Při čtení článku se mi z nějakého důvodu vybavil film Horizont události. Říkám si, že asi takto zvrhlou obdobu pekla ta posádka lodi navštívila.
-
Jo jak poznamenal jeden přeživší z koncentráku (no asi to řeklo víc lidí): "Bůh neexistuje a nebo je zlý"
-
To jsem taky nikdy nepochopil. Uctívej mě, nebo tě zavřu do toho nejsadističtějšího a nejkrutějšího vězení, jaké si vůbec dokážeš představit a strávíš tam zbytek věčnosti. Mír a lásku! *15*
-
Tak tohle čeká křesťany po smrti? To maj teda blbý, člověk se ať diví, že uctívají bytost, která jim tohle dělá
-
Ta hra bude beztak tková hororová jednohubka ale těch hororů( myslím kvalitních) opravdu je velmi málo takže jsem rád za každou dobrou a i když třeba procházka peklem už byla v Dantes Inferno ale nebyla na pc tak mi to nevadí - ++ když tam budou různé nechutnosti s tím spojené *5*
-
takže účelem hry je projít si peklem? spíš bych bral nějaké nebe nebo ráj, kde je všeho dostatek a můžeš pomilovat kde co :D
-
Skoda ze ratingove spolecnosti uz nejsou tak aktivni co se tyce ochrany mladistvych pred lootboxy.
-
Život sám je o sobě peklo, tak z toho aspoň nevypadnu večer po prác,i když si budu chtít odpočinout u gamesky :)