-
adblock to jistí...
-
nechcem byť hrubí ale ľudia (Slováci), čo tu obhajujú túto hru ju asi nikdy nehrali a chcú len zbytočne provokovať...tá hra je ozaj oničom, predchodzie dva diely sa dali aspoň hrať ale toto fakt nie...malé bojisko, ovládanie tiež trochu zvláštne, tá grafika je celkom v poriadku ale vedel by som si aj lepšiu predstaviť...smutné no...a ten človek, čo porovnáva armu a toto asi spadol z višne..to je neporovnateľné....už len preto, že sú to dve úplne iné hry ale hlavne preto, že arma je oveľa kvalitnejšia a to ju ani nemám rád, ja radšej lietadlá a autá..toť vše :)
-
To je fakt, ale já myslel příběhovej singl.
-
BF 1942... mela taky, takovou "kampan/nekampan" kdyz jsme u toho.
-
Battlefield nikdy nebyl o příběhu, ale o multiplayeru. První single kampaň se objevila myslím až v BC.
-
ale kde bf 4 ma velku reklamu, komunitu ta hra dostala na sectore 9 tu da grygy tomu bud 6 alebo 10 , hlavne ze ta hra je na prd a ako som napisal nizsie, hra robena pre grafiku a ne kvalitu
ak tu bude ptm recenzia hodim jedno video , ktore vystihuje stupiditu noveho BF , ale stale lepsie nez trojka to musim uznat -
To je zajímavé, jak redakce pohotově cenzuruje protislovenské příspěvky, ale provokace od Slováků tu nechává. Řekl bych, že ty provokace pochází přímod od redakce, která si tu uměle vyvolává flamy, aby si zajistilo víc potenciálních kliknutí na ty jejich pošahané reklamy... Good job *7*
-
No , ja som zo Slovenska a z Koším a tiež si myslím, že tá hra sa navydarila. Mne najviac vadilo malé bojisko. Pomaly každých tridsať sekúnd sa otáčať na okraji bojového poľa na tryskovom lietadle, to bola sila. A celkovo pôsobila hra ako ušitá príliš horúcou ihlou. Aby som
však bol spravodlivý, ten istý pocit vo mne ostal aj po dohraní singl kampane v BF4. Viem , že je to primárne multi hra, ale s tak odfláknutou kampaňou som sa už dávno nestretol. A dúfam , že aj v prípade BF4 bude recezent rovnako nekompromisný a prísny. Ináč v prípade tejto hry s recenziou súhlasim. -
no a co nehaj ho je to chalan co ma rad hry a hlavne nech sa mu pacia, ked dospeje si povie ze su dolezitejsie veci na praci nez len hry
-
to nieje troling ty ťulpas ale realita, ta mimika tvare a animacie bola predtym ovela lepsie nez v arme ci carier comand tak si odlep oči, kedysi sa robila kvalita az ptm grafika
teraz sa robi grafika a kvalita hier nikde jak cely cod ci bf ,hry akurat na kochanie grafikou -
Tak rucicku na srdce vsetci co tu pisu po slovensky a zastavate sa kosickej hry, tak musite uznat ze Air Conflict Vietman, je dost nepodarena hra... asi je to tazke si priznat, ale je to tak :( ... predosle diely boli ovela kvalitnejsie ako toto.... a dufam ze sa na games.cz s daleka vyhnu hre Citadels... to je tiez jedna so slovenskych "kvalit" :D
-
Hodně dobrej postřeh. Mi nějak uniklo. *1*
-
Je to super hra ale pre pepikov je moc tažká preto dali take nizke hodnotenie
-
to ti ani nebudem vysvetlovať lebo ty sa tomu nerozumieš, pepík *6*
-
to se dalo cekat, ze to tu bude plny slovaku s ceskym komplexem *6*
-
Já spíš narážel na výraz slušný :)
-
Jj urcite to bylo podplaceny! Arma mela dostat 2/10 aby to bylo fer...
http://www.metacritic.com/game/pc/air-conflicts-vietnam
http://www.metacritic.com/game/pc/arma-iii
Ve skutecnosti je mi ale opravdu lito ze se to nepovedlo protoze jsem se na tu hru docela tesil. -
petko,
aky ma tvoj prispevok okrem urazania zmysel? pevne dufam, ze este chodis do zakladky. inac budes mat tazky zivot. vela stastia, petko! -
Neni nutno hned hystercit. Pokud vim tak Bohemka vubec neni vylucne cesky tym, pracuji tam krome jinych i Slovaci. *3*
Arma neni uplne dokonala, ale srovnavat s ni tuto hru je smesne. Jako chromy trpajzlik vedle obra. At se pobavime zkus napsat v cem je Vietnam lepsi nez arma. Nemusi to byt milionkrat, staci jeden a pul krat. Prosim te hlavne nepis grafiku, letovy model a nebo dokonce AI. To by uz nebylo smesny, ale trapny. *1*