Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Derp_1337

Dnešní herní (indie) trh je šíleně přeplněný neskutečnou hromadou blbostí. Občas i samotní profesionální herní redaktoři mají problém se v tom zorientovat, o obyčejných hráčích nemluvě.

Na takovém trhu je šance prosadit velmi malá. Jaké jsou nejčastější pokusy o úspěch?

1.) Buď musíš udělat opravdu revoluční hru a doufat, že si na ni recenzenti a streameři najdou čas, aby ji doporučili hráčům.

2.) nebo musíš nacpat ohromné prachy do marketingu $$$

3.) nebo vydáš svou hru a budeš se modlit, aby ji hráči kupovali

4.) a nebo prostě udělat hru, která je tak kontroverzní, že se ti udělá reklama sama, jak o ní bude každý psát a nebo mluvit.

Tvůrci Agony a a Succubus si zvolili variantu 4. Easy peasy.

• mě násilí ve hrách (filmech..) nevadí, ale vadí mi když je to to jediný o čem to je. a mě tohle přijde stejně primitivně násilný jako kdejakej slasher movie. Jestli to můžu takhle odsoudit tak to dělá nějakej úchylnej magor. Nechápu že se mu v tom chce trávit čas.

• Agony? To je ta hra pro Velkeho uchyla a spostu dalsich lidi s neduveryhodnyma cervenyma ocima?

• Derp_1337

Tak původní Agony taky byla velmi tuctová hra na níž byla vyjímečná jenom ta drsná vizáž. Předpokládám, že vyvojáři od té doby nezměnili svou recepturu.

• Blue.Shark

Taky z toho mám takové rozporuplné pocity. Brutální výjevy mě nechávají chladným, ba bych se snad i uvítal...jenže pod tím vším to vypadá na strašně tuctovou mlátičku z 1. osoby, která zatím podle viděného postrádá zábavné mechaniky.

• Mně se to nějak nelíbí ☹

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit