-
to mi teda vysvětlete jak nasedli ti pankáči do auta aniž by si zničili kokrhele *1*
-
Video je udělané moc dobře, efekty jsou někdy až viditelné že jsou hůř, ale tak musím uznat, že video je celkově úplně skvělé :)
jinak hra ujde, je to celkem zábava, ale chce to kamarády, jak jste v grupě s pár blbcema, tak to nikdy nikoho nebaví, protože jsou posraní a nevědí, co dělat, co hlídat, koho zabít, žádná souhra -
APB je podle meho fail... moc cheatur a kdyz uz se necheatuje tak se jenom zneuzivaj bugy a spatnej design misi.
-
-
A slovo BETA ti asi nic neřiká co ?
-
-
No ale jak dlouho už je to v tý betě to už neřekneš co?
-
To sice rika ale hrat uz to stejne nebudu :D
-
-
-
Možná to neni nějak extra kvalitní hra, ale v partě 4 kámošů je z toho epická zábava. Hrál jsem to už v počátku než to krachlo, na léta bych to určitě neplatitl, ale f2p je na to super :)
-
Z Unreal enginu vytriskali co se dalo, hratelnost slusna a podle premium zbrani a kitu se mi zda ze se jim povedlo ten projekt i slusne monetizovat. Nikdy to nebude graficky na urovni GTA IV, protoze zaklad f2p her je ten aby to slo kazdemu i na podradnych pocitacich / noteboocich. Bolest hry je obrovske mnozstvi cheateru, ktere se jim uz dari snizovat a zrejme malo pocetny vyvojovy team.
-
-
Z Unreal enginu vytriskali co se dalo... brainlag ? to mozes napisat tak o gears of war 3 nie APB rofl a vobec...
-
-
hodne to zere ram 1,6 - 1,5 gb a kdyz mam 2gb tak to se pak seka , na 4gb to bezi plynule
-
-
Ramky jsou v pohodě ale z gk to dokáže celkem dost cucat.
-
-
-
-
videjko fajn ale ta hra ma neskutocne nevyuzity potencial tam by mohlo byt X aut zbrani upgradov a vsetkeho je tam jedno velke ]-[ovno a shitna grafika a po case aj nudny gameplay fakt by mal niekto urobit podobnu hru a uplne tento crap zvalcovat :P
-
Strašně akční trailer, ze hry tam není ukázase nic skoro a ani se nedivím, protože ta hra je sh.t