Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ti kokos zadny heky na tu hru nejsou vole ale jeden sem nasel ne
    gamefist ale placenej ale je to na 14 dny *3*
  • Ahoj lidi byl bych rád kdyby mi nekdo poradil kamarad začal hrát APB a ja se snim nevidim.:(
    Co stim?
  • Řek bych, že to s tim levelingem nebylo zas tak špatný, jen stačilo pochopit že když vyhraješ misi a zvedne ti to TL, a pak další zas prohraješ tak ti to teoreticky TL sníží. A aspoň bylo více stupňů v levelování - více práce. Teď se "obrázek" odvíjí od raitingu. Každých 10R nový "obrázek", a TL už je jen green, bronze, silver, gold. Co píšeš s tím teamkillem, to je pěkná kravina. Ve hře už sem udělal 2 postavy na 195R (Za enforcery i crims). Mam náhráno něco kolem 950 hodin dohromady a nikdy se mi to nestalo, to že dáš teamkill je pouze negativní medaile, ubírá standing a $ získané z mise, nic víc nic míň. Jinak ke hře. Začal bych G1 výhodami (premium), ti co si zaplatí premium účet, vlastně oproti normálním neG1 hráčům, skoro žádné výhody nemají, pouze mohou dát více tetování napostavu, více symbolu na oblečení nebo auto, ale při misích dostávají vlastně 1x tolik Standing a $ než neG1 hráči, to je asi jediná výhoda, něco jiného už je když si zakoupí Armas zboží (auto,zbraň,oblečení), ale ani v tom bych velký problém neviděl. Řekl bych že zbraní, modifikací, aut, oblečení a ostatního je ve hře hodně, nejpropracovanější úprava vlasní postavy jakou sem kdy viděl (kam se hrabe The sims 3). Mise sou založeny na zapalování různých budov, aut, níčení výloh, vykrádání aut a baráků, plantováním bomb a odevzdávání uloupených předmětů do "kruhů" (Drop off), pak jedalší styl misí, což je defend, což nepřátele zapalují atp. A vy tomu musíte zabránit. Když tomu nezabráníte, nebo z druhé strany zneškodníte všechny auta, atp., tak následuje konečná mise, ve stylu takeouts, capture aura, capture kufříku, capture kruhů, zabíjení VIP nepřítele atp. Ve hře se mi líbí zavedení "levelovaní zbraní". Takže to je asi tak vše.

Reflex.
  • stim teamkill je pravda stalo se mi to nekolikrat
  • To co pises je nesmysl. Jinak bud rad ze jsi co nejnizsi rank, aspon budes dostavat lehci enemy. Matchmaking uz ted funguje celkem dobre, pokud nejste v teamu 4xgold. :-)
  • fajn, uz to neni tak viditelny jak to bylo driv,ale lidi s WH, macrem atp jsou tam a ne ze ne. Taky je tam spousta novej goldu se zakladnima hadrama co zacali hrat asi ZNOVU a ted uz ciste. Jinak na developer blogu pise vyvojar ze sleduji TRI fora ktera se zabivaji prodavanim nedeteckovanych hacku a odhaduji ze jejich vlastnici si prisli na cca 15-50 tisic USD mescine.

Jinak s tim ze spousta zacatecniku zduvodnuje svoji porazku tim ze oponent ma hacky (i kdyz je vubec nema) s tim souhlasim. Ale tezko se jim divit, kdyz pamatuji doby kdy je tam mel kazdy druhy.
  • Uz alespon opravili aby ti nepritel nemohl zablokovat vchod autem?
  • uplne me ten trailer dostal, hodne povedene, zacinam premyslet ze bych tuhle hru nekdy v budoucnu zkusil pokud bude po všech těch patáliích úspěšná:)
  • ten leveling to je nejstupidnejsi vec kterou sem videl. ja svezu hrace z tymu vysednu z auta a on tam zustane pak nepritel znici auto a ja mam teamkill a hned degraduju o level. nebo 5 misi vyhraju potom 1 prohraju a zase degraduju. ale upgrade co byl o halloweenu tak ten level je tezsi dostat uz to tak rychle nejde a uz to rychle nedegraduje mel sem silver 5 a ted mam bronz. pred tim halloweenem sem mel silver 1 a druhy den sem mel bronz, a uz se to necislujeluje je proste bronz silver a gold
  • pak sem si koupil rychlopalnou odstrelovacku. sice na 10 dni za asi 3k ale ty penize hned ve hre videlam kdyz mam za misi 800. a strilim mnohem vic hracu, staci nekde zakempit a pockat az pujde treba vypacit dvere. mam takovy ruzny figle treba kdyz maji jit na dvere nebo sprejovat tak pred to postavim moje auto a oni ho musi znicit jinak se k tomu nedostanou nebo s autem nahrnu kontejner s nim nikdo nehne ale po 3min zmizi a vrati se zpaky na misto
  • Rozhodne odmitam vsechny ty reci v diskuzi o cheaterech ...hral sem tudle hru od zacatku kvetna a ano, o letnich prazdninach bylo vsude neuveritelne moc cheateru ...v kazdy 3. hre vpodstate nejaky a zacinalo to odrazovat i ty nejvic die-hard fanousky, jako me.

Pak ale nekdy v zari vydali spostu novych opatreni proti hackerum a porad v tom pokracuji...muzu rict, ze za rijen sem potkal jen jednoho cheatera u kteryho bylo na 100% videt ze ma hack. Ostatni nemuzete vinit ze jsou cheateri(nemate jasny dukaz a casto jste jen nastvani ze vas nepratele tak neuveritelne ownuji.....ja to taky delam, v jednom kuse, ne ze ne, ale prijmu ze byli lepsi na konci, protoze nemam dukaz o opaku), lidi jsou v tydle hre fakt dobri (ja osobne sem dosahl nevysiho moznyho threatu a drzel sem se na Gold 10 nez to zmenili jen na 4 threaty, takze si myslim, ze vim o cem mluvim). Dobre hrace lidi obvinuji porad ze cheatuji, casto kazdou druhou hru....a po par mesicich, kdy z toho mate dobry pocit, to zacne byt frustrujici a celkem to boli kdyz o vas porad lidi rikaji ze cheatujete :).

Kazdopadne APB nejlepsi hra za poslednich par let. Hlavne musi byt parta kamosu kdy se zabava nekolikrat znasobi (solo je to trochu nuda to priznavam). Muj osobni problem s APB, po pul roce hrani, a duvod proc uz nehraju, je strasne pomale pridavani novych veci (rika se ze je to kvuli jejich zamereni na odstraneni cheateru a kdyby tolik lidi necheatovali tak ze uz je ve hre spousta novych veci...tak uvidime v budoucnu). Proste uz jsem nemel veci kterych bych chtel ve hre dosahnout. Namaxoval jsem zbrane s kteryma me to bavilo, se zmenou threat systemu neni absolutne zadny problem si udrzet gold (je jen green, bronze, silver a gold uroven, drive jich bylo 30 a dostat se na nejvyssi a udrzet si Gold 10 samo o sobe nutilo cloveka hrat dal a dal).

Takze pro lidi co u toho nestravili jeste 800 hodin je to nejlepsi hra (podle meho nazoru). Ja ted jen cekam na pridani novych map a jsem zpatky ve hre (snad to tam nahodi pred vydanim hry)

Doporucuju vyzkouset, zvlast jestli mate kamose co s vami do toho pujdou (ale uz to de v pohode i bez nich, protoze vas hra v jednom kuse haze do misi s ostatnima hracema....jen prijdete o vsechnu tu zabavu na voicechatu)
  • Ramky jsou v pohodě ale z gk to dokáže celkem dost cucat.
  • No ale jak dlouho už je to v tý betě to už neřekneš co?
  • Lidi s nakoupenym vybavenim nejsou problém. Nic co by se nedalo překousnout, problém je to hackování hry. Autoaim spojený s viděnim pozic přes zdi ničí nejvíc APB
  • Hra je fajn, hrál jsem to s kámošem a neskutečná prdel, takové Free 2 Play GTA.. Ale jak bylo psáno také nehorázné nervy... Ti CHEATEŘI to komplet zabíjejí... totálně znechutí hru při Gold ranku a o Whisper Uzince ani nemluvím.. *9*
  • To sice rika ale hrat uz to stejne nebudu :D
  • Hral jsem to v parte lidi, byla to zabava, takovy lepsi gtacko. Jenze hra je plna pay to win typku se zlatyma whisperama, ktery strili dva zasobniky za vterinu a nejde videt odkud. Nebo jak psal aliencz, strilis driv a stejne te druhej sejme. Po case omrzi. Napda dobrej ale provedeni a balanc stoji za prd.
  • A slovo BETA ti asi nic neřiká co ?
  • FF a adblock plus se sadou spravnych filtru to resi. S chrome mi to tam buhuzel skace taky i kdyz jsem ten prispevovatel.
  • tu zasr**ou reklamu na preventan to bych zakazal ja se vzdy leknu, u ty reklamy je strasne zvysena hlasitost.kdyz skonci tak ve videu je tvuk zas normalni. taky to tak mate ?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit