Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ethy
    Wau, vypadá to výborně ;)
  • Jestli hra bude vypadat jako ve videu, tak to bude pecka:-))) Snad to moje dvě 6870ky utáhnou:-D
  • Prosím ať ta hra vypadá aspoň trochu jako trailer, už první prey byla taková malá revoluce....
  • Tak tato hra me velmi laka. Jen jednu vec nechapu, proc se jedna o Prey 2, kdyz s puvodni hrou a pribehem to evidentne nic moc spolecneho mit nebude.
    • obracenyKybl
      Jak již zmínil kolega nahoře - lepší startovní pozice (stejně jako třeba Far Cry 2). Je fajn, že, alepoň dle traileru, hra stále dostává svému jménu, i když nyní z opačného pohledu *4*
    • Protože se člověk líp dívá na pokračování hry, která se povedla, než na suprubermega novou kůl hru v době, kdy se za superubermega kůl hru označuje každá nová hra. *1*
  • otevřená akce na cizí planetě - žeby GTA+Mass Effect, tak nějak bych to viděl
  • B.o.b
    Ty raketky mi připomínaj Iron Mana *4*
    • Me take *2*
  • Námrd! *5*
  • Jinak, než se začnete ptát na pisníčku...

http://www.youtube.com/watch?v=IhEmwgzmMsM
    • Cash byl dost hustej typek s neuveritelnym hlasem. Na druhou stranu me dodneska fakt nenapadlo, ze by jeho song moh zaznit ve sci-fi a ono to tam, svete div se, pasne ;]
  • co jiného dodat než - Luxus
  • No nejdříve jsem byl z Prey 2 zklamaný. Zrušení logických úkolů, boj na mimozemské planetě, ti závanělo koridorovkou na 6 hoděk. Pak přišli nadšené zprávy od novinářů. 12 hodin doba hraní, volné město a parkour. To zní fakt bezva. Prey 2 je u mě černý kůň letošního roku, tak snad nezklame.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit