-
Ale jo... trailer je vynikající, skvělá hudba k tomu... ale snad to nebude jako u filmů, kdy trailer bývá mnohem lepší než film... to proto aby se lidi valili do kin :). Škoda, že je nemožné mít ve hře takovouto grafiku :) (konzole by se na místě vypařily). Uvidíme, zatím se však těším :).
-
ako ma prey2 pred tím nezaujímal ... tak teraz ma zaujíma a to veľmi
-
Jinak, než se začnete ptát na pisníčku...
http://www.youtube.com/watch?v=IhEmwgzmMsM -
-
Cash byl dost hustej typek s neuveritelnym hlasem. Na druhou stranu me dodneska fakt nenapadlo, ze by jeho song moh zaznit ve sci-fi a ono to tam, svete div se, pasne ;]
-
-
Ty raketky mi připomínaj Iron Mana *4*
-
-
Me take *2*
-
-
Když pokaždé Tvůrci hry vypustěj nějakej Trailer tak vypada 100x lépe než hra :-)
Si říkám proč sakra dělaj tak blbé hry když dělaj tak dobré Trailery.Měly by skončít s hrama a dělat Filmy XD -
-
Nemyslím tim tvůrcé této hry :-) Myslím tim celkově jako některé firmy.Nebudu jmenovat
-
-
Škoda že je to jen renderované video. Opět se ale ukázalo jak na grafice nezáleží. *1*
-
co jiného dodat než - Luxus
-
Tak tenhle trailer jsem si užil víc, jak Laru.
-
-
Jo *4*
Ikdyž nechapu ty hlašky... target is escaping atd... to je jaksi očividne... -
-
to měl pravděpodobně být HUD
-
-
-
kdy pak budou hry vypadat takhle?? By mě zajmalo....no, asi za hodně dlouho......taky by bylo fajn, kdyby se udělala FPS hra, kde by pohled kamery byl takhle roztřesenej, jako když máte kameru na helmě...víte co..
-
-
Kdy? Az vyjde novy Unreal Engine. Viz samaritan video. :)
-
To roztřesení mi tam právě docela vadilo, skoro se na to nedalo dívat.
-
-
no rozdřesená kamera byla u Kane and Lynch 2 a většina lidí na to dost nadávala . mě se ta hra naopak dost líbila
-
-
Rozkolísaný pohled je skvělá věc ve hře, dokáže to mnohem víc vtáhnout. Ale nesmí se to přehnat, to pak toho člověk moc nevidí a je mu z toho špatně.
-
-
-
-
Tak tato hra me velmi laka. Jen jednu vec nechapu, proc se jedna o Prey 2, kdyz s puvodni hrou a pribehem to evidentne nic moc spolecneho mit nebude.
-
-
Jak již zmínil kolega nahoře - lepší startovní pozice (stejně jako třeba Far Cry 2). Je fajn, že, alepoň dle traileru, hra stále dostává svému jménu, i když nyní z opačného pohledu *4*
-
Protože se člověk líp dívá na pokračování hry, která se povedla, než na suprubermega novou kůl hru v době, kdy se za superubermega kůl hru označuje každá nová hra. *1*
-