Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Jo je to zajímavá hra stylizovaná grafika + oživení žánru. Zase si to zapařím at vidím jak pokročily po roce.
  • MOBA hry nehraju, ale Gigantic se mi líbí. Jsou tam nějaké prvky typické pro MOBA hry, ale je to odlišná hra - od LOL, Dota úplně, od Smite dost.
    Nejsou tam minioni a lajny. Místo předem daných obranných věží mají hráči k dispozici určené lokace, kde si můžou postavit své vlastní obranné tvory: léčení, zeď, odhalování nepřátel, útočné obležení apod. Pak se snaží upgradovat své obranné tvory a napadat a převzít nepřátelské. Tím dochází na různých místech k potyčkám a týmy sbírají body, které mohou investovat do vylepšení svých hrdinů.
    Kdo první v daném kole nasbírá 100 bodů, může zaútočit na strážce nepřátelského týmu a srazit mu jeden život, když se zadaří. Strážci mají 3 životy. Tým, který první zničil nepřátelského strážce, vyhrává.
    No a to celé je v slušivém (pro někoho možná graficky trochu divokém) FPS kabátku.
    X-tá kopie toho, co tu už mnohokrát bylo, to určitě není. Není to ani Smite/Paragon, protože se to od tradičního MOBA pojetí dost liší a není to ani Overwatch/Paladins protože to má dost "MOBA" prvků *5* .
  • Zrzzek
    A je to vysvětlený *1* *1* *1*
  • Jack1947
    Neřekl bych že nutně vykrádají nejsou ttady ztypické věci pro Mobu a je to celé udělané a pojaté tak trochu jinak - jo jasně něco se tam zničit musí a nakonci nějaké jádro ale je top udělané jinak než v klasických moba hrách ona MOBA může neejt víc věcí, třeba jen aréna nebo tohle - to je takoy taková aréna která má zajímavou stylizaci.
  • Zrzzek
    *nová MOBA
  • tu informaci že neleti mas odkud?
  • Krescz
    MOBA hry už nějakou dobu neletí :D tak o co se tu snaží....ten pocit když se snažíte udělat hru a přitom vykrádáte někoho jiného a skoro u konce zjistíte, že ten druh už dávno není in, takže na tom stejně nevyděláte prachy *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit