Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Asharak
    Uff. Ještě že se to nejmenuje MDK Online *1* *11*
  • Doufám že to bude spíš jako SWTOR s lootem než jako destiny 1 nebo the division. U her od BW očekávám solidní příběh(world building), postavy a rpg elementy.
    Prosím neplést si BW Montreal a BW Edmonton - jedni jsou nezkušenej tým kterej měl navíc minimální rozpočet a druhý je tým s obrovskou finanční podporou a s ostřílenýma vývojářema který maj zkušenosti z x her(údajně si brali i ty nejlepší vývojáře z dalších studií).

Tomu traileru ale moc nevěřím..je to takovej styl ala the division
    • Je jedno ve kterém městě to sídlí, ani jedno studio prostě není schopné udělat pořádnou hru. Bioware už je jen značka, nic víc. Opravdu nechápu, že po všech těch hrůzách od DA2 přes SWTOR po Andromedu se stále najde někdo, kdo bude tvrdit, že ta další hra bude stopro, ale stopro super...
      • Tak třeba DA2 a DAI bylo dost ovliněný EA. DA2 bylo ve vývoji rok a vlastně jedinou výtku kterou tý hře můžu vytknout jsou opakující se lokace. Hra to rozhodně není špatná.
        DAI trpělo hlavně kvůli tomu že původní koncept byl že z toho bude MMO a nakonec z toho udělali rpg, dlcčka nebyly vůbec špatný.
        Andromeda byla kompletně udělaná B týmem a byla těžce podfinancovaná. A není to vyloženě špatná hra.
        Jo jasně poslední 3 tituly nejsou nijak zářný a vlastně od ME2/ME3(záleží dost na pohledu) neudělalo BW pořádnou pecku, ale DLCčka bych řekl měli skvělý. Prostě pokud na to dojde tak věřím tomu že pokud jim EA dá čas a dost peněz tak budou schopný něco pořádnýho vytvořit.

To jestli se to stane je samozřejmě otázka, ale nemyslím si že by i EA bylo tak blbý a zařízlo takovou značku jako je ME, pokud by tam nevytvářeli něco co jim finanční ztrátu z nepovedený hry vyžehlilo.
        • skaven
          vsetko pekne, ale uz v Bioware povodny tym ludi nepracuje, tj mozu sa volat hociako, ale uz je to genericke studio, akych je na zapadnej pologuli kopa
  • Já už žádné hry od Bioware nechci.
  • skaven
    a tak skoncila firma, ktora dala svetu klenoty ako BG, SW KotoR a prvy DA *1*
    kooperativna strielacka
  • skor my to prislo ako mmorpg, ale je mozne, ze som sa mylil :)
    • jj dneska se mmorpg rika i coop hram pro 4..
  • Jack1947
    Ha takže to bude Online ! já jsem to věděl!
  • Bez tech trapnych kecu bych si trailer asi i uzil.
    • já si ho užil... na twichi vcera.. a nerozmazane :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit