Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Na Android jedine Shattered Pixel Dungeon... vsechno ostatni je jen dementni grind.
  • tak samozrejme je jasne ze ve zdejsim publiku je mnoho ignoratnu a neznalku...to jestli si honis rukou nebo hrou je jedno..dulezitej je pak výsledek..
  • Kozy
    Hlavně je to docela jinej styl než tehdy, taky bych to tak neoznačoval.
  • Tak si říkám, jestli se takovéto grafice dá stále říkat "retro". Vždyť už to je pomalu v každé druhé hře (samozřejmě lehce nadneseně) *1*
  • Stroj, ktery vypada jako clovek.
  • Nesud ostatni podle sebe.
  • Jediná pixelatá hra která mi zůstane asi navždycky v hlavě je Sarcia, jenom škoda, že jí nikdo nezná..
  • Neznám ani jednu. Zagooglil jsem ten Agarest a vyvstává mi otázka. Potřebuješ k masturbaci hru?
  • Kozy
    Ani ne http://deathsgambit.tumblr.com/ Spíš mi tam chybí hloubka.
  • Graficky hezké, ale animace nic moc.
  • co je to android?
  • Kozy
    Konečně je tady o tom zmínka, tohle mám v hledáčku už nějakej čas. Dark Souls říznutej SotC, navíc ve 2D je něco jako splněnej sen.
  • tak skoda ze nemate zadnou vyhlasku o informovani o japonských rpg, za poslední rok jich na PC a konzole vyslo docela dost a ani zminka (Elminage Gothic, Agarest, Legend of Heroes (PC) , Tales of Xilia 1.2, Disgaea D2, Tales of Symphonia Chronicles (PS3). Ale co tak pozoruju tak na to nemate kapacity asi. Samozrejme ignorovat tenhle zanr je skoda a chyba.
  • davidBray
    asi vytáhnu DSko a vrazím tam Castlevania Order of Ecclesia .. achh
    neznáte někdo něco podobnýho na android?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit