Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Konecne nejake fantasy FPS, nic co by stalo za rec od dob DMOM&M sem snad ani nezaregistroval
  • No podobná hra už je ve vývoji, jmenuje se to Hellraid, akorát se tam bude více řezat mečem (teď nevím jestli tam bude i magie). Zajímalo by mě ale, jestli s tím bossem - Rothem nenaráželi na rod Rothschild a ilumináty (nemám rád lidi, kteří za vším vidí ilumináty, jen mě to napadlo). *3*
    • Sice nemusis mit rad lidi, co vidi za vsim iluminaty, ale minimalne na tom muze byt neco pravdy a za druhe se na zaklade techto veci delaji hezke historky a hadanky :)
  • Když se podívám na jména lidí co na tom pracují, je zřejmé že zaměstnali lidi z upadajícího High Voltage software a přesunuli je do Xaviant, kteří dříve dělali kreslené hry pro Nickelodean na velmi špatném herním enginu a zároveň nováčky v herním průmyslu. Proto neočekávám nic extra od této hry. Zároveň, podle livestreamu, který to celé provázel je šéf firmy velký samolibec, protože neustálé mluvil o sobě a svých zásluhách na této hře a zapoměl tak na svůj tým. Palec dolů.
  • Docela bych si uměl představit tenhle typ her na pohybovým ovládání.

Např. nasadit oculus rift, levou rukou se krýt štítem, pravou držet ovladač a chodit/zároveň máchat mečem/přepínat na gesty ovládané kouzlení. Napasovat to na nějaké pěkné RPG nebo třeba takový Ryse.

No asi bych u toho nevydržel stát hodiny :-), ale jako takový okořenění bych si to dal klidně líbit. Nevíte jestli něco podobného není? Případně jaké tituly?
  • Proc se neuvadi platformy, kterych se hra tyka?
    • Stačí hledat, PC.
      • Mozna je to tim, ze navstevuji mobilni verzi webu, ale nikde to nevidim. A u novych her pak tapu docela casto.
  • skoda, kdyz uz mag tak poradny...takove meteory nebo zemetreseni na cele udoli co by jednim vrzem pobily tisicovku nepratel, to by byla aspon sranda a ne tohle hazeni prskavek
  • Hexen (nebo Heretic) 2014 ? Sem s tím ! :)

Mimochodem tahle hra zazněla včera na předváděčce AMD jestli se nepletu.
  • Hned po prvních vteřinách traileru mě napadlo, Zeno Clash.
  • hm, blbost.. si predstavte v "v realite", ze vas slehne ohniva strela, kuzel chladu, etc. bezny clovek by nemal sancu, najma taki tam v kozenych odevoch.fakt to bude len nieco ako Heretic
    s RPG *7* (ak to bude moznost si rozdelit bodiky do obrany alebo utoku, popripade rozlicnych druhov magie, tak fakt "RPG")
  • Ještě by se mi líbilo, kdyby byla možnost se nějak krýt nebo uhýbat .... jen tak tupě stát a nechat se mlátit, než vyletí ohnivá koule mi přijde ... divný *7*
    • *1* *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit