Přejít na výpis diskuzí
Akční Survarium působí z traileru dost obyčejně
7.10.2013 | Aleš Smutný
25 příspěvků
-
tohle je jen ukazka pvp casti = neco jako BG ve wowku, kde muzes ziskat dalsi vybavu a matros. Samozrejme bude existovat PvE cast a potom nejake kooperativni serie misi
kazdopadne hra je tak minimalne 2 roky do spusteni, takze je hodne brzo na to, delat nejake zavery a ja osobne se tesim -
Aby to malo pravu stalkerovsku atmosferu muselo by to byt zalozene na principe Day-Z aby tam bol ten pocit ze ide o zivot a clovek musi zbierat veci (najlepsie nahodne generovany obsah a stovky hracov vo velkom svete) aby prezil takto je to len dalsia arenova strielacka
-
Trailer postrádá jakoukoliv Stalkerovskou atmosféru i doslovně. AFAIK je tohle Trailer na PvP a z PvP map (sic mi není jasné kdo a proč by tam vlastně chtěl PvP...) a tak nezbývá než doufat ve Freeplay mód :/
-
-
O tom vcelku pochybuju, velikost map a info co jsem zatím četl, tomu nenasvědčují, ale kdo ví.
-
-
Nevím proč ztoho nakonec stalker nebyl jen pod jiným názvem třeba Zona něco jako True Crime > Sleeping Dogs ... potomhle neštěkne ani pes. *13*
-
Původně jsem se těšil. Frakce, zbraně, obleky, prostředí, vše ve mě vyvolávalo dojem že se můj oblíbený ozářený kamarád zase vrátí. Když jsem ale viděl první video ze hry pochopil jsem svůj omyl. Měl jsem totiž dojem, že chlápek, kterej přinese dva artefakty a nazařve u toho bude nejlepší, ale tohle je asi jako fallout 3. Nebyla to špatná hra, ale fallout to nebyl a stejně tak jsem tady v tom přestal vidět Stalker....
-
Ten trailer není vyloženě špatnej, teda ta jeho první atmosferická část. Jakmile se rozjede akce, tak to jde do kytek *13*
-
Obávám se že Stalkera jen tak nic nenahradí a tohle už vůbec ne. Ani jsem to nečekal, protože udělat ze Stalkera onlinovku? To fakt ne.