Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kubi-wan
    Doma mám kopec her, který jedou přes Games for Windows a nikdy jsem se k nim nedostal. To znamená, že abych si ty hry ještě někdy zahrál, musim si do 14. 6. 2014 všecky aktivovat nějakym podivnym způsobem na Steamu? Protože jestli jo, tak je to teda - slovy Karla Drdy - fakt vomrd.
    • Shaker
      Doufej, ze ti na ne vydaji vyvojari patch, protoze jinak si je nezahrajes... Muze mi nekdo vysvetlit premysleni tech kr*tenu (vydavatelu), kdyz chteji, abysme si kupovali originalni hry a do par let nam je proste zamknou?
      • Zijes ve svete online, a diky tomu vlastne nevlastnis nic. Takze presne jak rikas, když se jim zachce, hry ti zamknou a nazdar. GFWL ještě jde prezit, preci jen moc her na nem neběželo, ale teprve ta spravna legrace nastane az se tohle stane Steamu..neprevdepodone?..mozna..ale kdysi by taky nikdo nerekl ze hry se muzou prodávat jinak nez v krabicce:)
      • C-BEAM
        tých ešte chápem, nechápem klientov ktorým to nielenže nevadí ale ešte to idú do fóra obhajovať aká je to super vec *1*
      • $$$
  • trolo
    Rusia GFWL? OMFG YES!!!!
    • Hmm..GWFL,Steam,Origin,Uplay..myslim ze je to uplne jedno, všechno je to jedna a ta sama pakaz.
  • Nikdy jsem Batmana nehrál, neslyšel, neviděl, nezkoušel, nekupoval. Jsem v pohodě. *5* *5*
    • jak se ti tomu povedlo uniknout? to je jak nevědět jak vypadá Superman
      • Kdo je to Superman?
        • trouba co nosí spoďáry přes kalhoty, vygoogli si ho
          • Našel jsem jen Zemana.
    • Tak ja som zas nikdy nemal grupák so štyrmi osemnástkami naraz a tiež som v pohode... Ale mám taký pocit, že som o niečo prišiel *4*
      • Měl bys to zkusit, není to špatný.
  • C-BEAM
    no nemali sme sa v minulosti lepšie ? 10 hier na jednom CD, k dispozícii kedykolvek bez netu a aktívacie na ktoromkolvek počítači. A niečo také že by sme mohli prísť o savy sme ani nepoznali *1* nj, doba sa mení, žial nie vo všetkom k lepšiemu.
  • Dobre, že to rušia, hrozná prasačina to bola.
    • Shaker
      Prej uz ale kuti jinou misto toho... MS si prece nenecha ujit zdimani prachu z lidi.
  • Kubas: Je tam hromada věcí na sebrání, ale v obou dílech je přístupná in-game nápověda od Riddlera, která ti časem zpřístupní pozice všech věcí na sebrání a hádanek.
    • to Riddler dává i nápovědy ke svým vlastním hádankám? :)

nevím ale, možná až to bude někdy ve Score nebo někde, tak to zase zkusím... ale i tak se obávám, že takhle to děsně tříští ten zážitek z příběhu, místo aby člověk postupoval dál příběhem, tak tráví hodiny na jednom místě prolejzáním všech možnejch děr :D
      • Však ty riddlerovy trofeje a hádanky vůbec dělat nemusíš, když je to pro tebe takový problém -_-
        • já právě musim :D
  • Adam_M
    Tak ze tak jako tak o savy prijdu...super
    • Stormangels
      A co tak dáš znova no.
      Já taky o savy už dříve přišel a to jsem byl v polovině hry ale po pravdě mi to vubec nevadilo :D Protože jsem to hral když to vyšlo ale nějak sem na to zapoměl a hrál sem to teda znova před měsícem :D
      • Shaker
        nejde o pribeh ale napriklad o tech 400 sebranych otazniku :)
        • Stormangels
          Tak vždy si můžeš savy někde najít na netu :D
          Update: I když nevím jak vlastně je to teď.
  • zrovna jsem teď na ně koukal, byly ve steamu ve zlevněnce (ale to by se jich to asi předpokládám netýkalo...)

nicméně nekupuju, protože já tyhle hry prostě nemůžu hrát - vždycky tam jsou všude děsný tuny věcí, co se dají sbírat, a já nemůžu dál, dokud nenajdu/nevyřeším/neposbírám naprosto všechno... což je průšvih, to aby to člověk hrál s návodem, navíc jsou tam věci, co jdou sebrat až při druhým hraní hry, a to je největší pakárna

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit