Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zrovna jsem měl rozehrané Arkham City aktivované na Steamu. Po aktualizaci je to bez GFWL, ale savy mi také zmizely. Dá se to však vyřešit, tak nepropadejte panice, ani když se to nepodaří na poprvé. Včera jsem s tím strávil nějaký čas, než se mi to podařilo rozeběhnout.
  • kubi-wan
    Doma mám kopec her, který jedou přes Games for Windows a nikdy jsem se k nim nedostal. To znamená, že abych si ty hry ještě někdy zahrál, musim si do 14. 6. 2014 všecky aktivovat nějakym podivnym způsobem na Steamu? Protože jestli jo, tak je to teda - slovy Karla Drdy - fakt vomrd.
    • Shaker
      Doufej, ze ti na ne vydaji vyvojari patch, protoze jinak si je nezahrajes... Muze mi nekdo vysvetlit premysleni tech kr*tenu (vydavatelu), kdyz chteji, abysme si kupovali originalni hry a do par let nam je proste zamknou?
      • Zijes ve svete online, a diky tomu vlastne nevlastnis nic. Takze presne jak rikas, když se jim zachce, hry ti zamknou a nazdar. GFWL ještě jde prezit, preci jen moc her na nem neběželo, ale teprve ta spravna legrace nastane az se tohle stane Steamu..neprevdepodone?..mozna..ale kdysi by taky nikdo nerekl ze hry se muzou prodávat jinak nez v krabicce:)
      • C-BEAM
        tých ešte chápem, nechápem klientov ktorým to nielenže nevadí ale ešte to idú do fóra obhajovať aká je to super vec *1*
      • $$$
  • takže když si za pár let (např. 2015) koupím nové pc a budu si tam chtít nainstalovat Arkham Asylum a Arkham City, tak to nerozjedu?
    • když si dneska koupíš nový komp a budeš si chtít zahrát pecky z 90. let tak to bez pomocných progŕamků taky nerozjedeš
      • mě jde o to, že třeba i na stejném kompu jako mám teď, si to znova nainstaluju v roce 2015 tak jestli to spustím a budu moci hrát nebo ty hry prostě můžu hodit do koše...
        • podle mě to půjde, jen si budeš muset nahrát Steam, nebo v nejhorším stáhnout pirátskou verzi aniž by tě muselo tížit svědomí
          • no to by mě netížilo :) já jsem si tydle dva kousky koupil, protože mě dost chytly a chtěl jsem mít jistotu, že si to zapařím i v budoucnu :) tak snad se z toho za dva roky nestane jen kus plastu :D
      • no dobře, ale to protože byly dělané pro jiné OS... přece když bych si tam nainstaloval stejný OS jako mám teď tak by mi to mělo chodit a ne že mám prostě smůlu...
  • Zaplat pánbůch, že ta ptákovina končí.. Ještě Uplay a bude vymalováno. Uplně největčí demenťárna je když si člověk koupí hru na steamu a pak se mu hrá spouští ještě přez dalšího klienta..
    • tak hlavne ze steam je v poradku a uplne neco jineho *7*
      • Jazz
        Jdi se už oběsit. *16* *11*
        • *6*
  • Pete.palis
    a já čuměl jak péro...nedávno jsem si koupil Goty Edici Arkham City, zapnu a savy v čudu, bylo mi divný, že nenaskočil ani Windows Live... češtinu mi to taky smazalo...
  • nice a teraz mi nepojde ani gta4 a ostatne kraviny alebo wtf?
  • prudislav
    smazat
  • michaliuz18
    a preto nemam moc rad steam, krabice z obchodov casom vymiznu
    stale budem za to mat na policke peknu krabicu ako len digitalne stiahnutu hru na steame, je to sice pekne ze staci sa prihlasit na cudzom PC a instalovat nejaku hru tam, ale krabica je krabica, a sa da cakat ze to prinese problemy ten GFWL
    s red faction som mal podobny problem , prve prihlasit az ptm mi isli savy aj to mi zas nesiel multiplayer ale to mi bolo jedno ta hra je zle optimalizovana a blbne tam zvuk a hlavne je to po case nuda.. este ze stala 2 ci 3 eura v akcii , inak by som to kaslal
    taketo lacne hry si kupim , ale inak stale budem za krabice ako som spominal, hlavne hier ktore mi daju do zivota nieco viac nez len uzasny zazitok, taky mass effect trilogia a zaklinac bol u mna must have krabica:)
  • dostal sem ke grafarne bundle na batman hru ke stazeni no u nvidie aktivace ok pak me to preneslo na tu páru steam no ted nevim kde zadat ty zpropadene kody a jak tu hru stahnout poradi me sim nekdo postup jak nato na steamu je tato hra koupit za eura nikde sem nenasel policka pro zadani kodu a stazeni hry jo steam aplikace na pc me jede v anglictine takze sem v prdely anglicky neumim skoda priste jestli dostanu nejakej ten poukaz tak to roztrham a usetrim si nervy diky za dalsi moznou pomoc sten
  • Kdyz si dneska koupi novej komp, tak na nem s trochou snahy rozchodi jak win 9x tak klidne DOS, ale klidne si muze poridit dobovy zelezo ... potiz je, ze "aktivacni" hru nerozchodi.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit