Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Bude se to posouvat tak, ze nakonec na podzim nevyjde nic. :D Jinak COD bych jako konkurenci cehokoli nepovazoval, to je hra, kterou kupuji a hraji hraci, ktere jine hry stejne nezajimaji. Hrac, ktery se tesi na Stalkera nebo Avowed COD hrat pravdepodobne nebude.

• Hidden

Odlozeni potvrzeno, na 18. unora (zdroj).

• Rozumné. Koncem srpna začíná dost AAA extravaganza:

- Wukong, Concord, SW Outlaws, Astrobot, Space Marine II, TDU Solar Crown, GOW Ragnarok, Diablo 4 datadisk, Silent Hill 2, Blops 6, Life is Strange DE, Slitterhead, AC Shadows, STALKER 2, Dragon Age 4, Bloodlines 2, Kingdom Come Deliverance 2, Gothic Remake, Indiana Jones, MGS3 Remake, Starfield datadisk

Samozřejmě jsem dalších mnoho desítek AA her a remaků/remastrů nezmínil.

Tento průmysl produkuje příliš mnoho produktu a lidí jež hry kupují (zvlášť day one) není ani zdaleka tolik aby pokryli nabídku, takže to bude masakr a mnoho her propadne, stejně jako už mnoho her propadlo.

Já jen doufám, že uspějí alespoň Warhorse a GSC Game World.

• Tak u toho Gothicu se neví kdy vyjde, ne ? Stejně tak MGS3 ? Druhá polovina je,  kromě KCD2, STALKERU, Wukongu a SH2,  "nehratelná" 😅 takže to opravdu takové hody nebudou 😀

• Další Čecháček co má křišťálovou kouli. 

• No, tu právě nemám a proto píšu že s největší pravděpodobností koncem Srpna nevyjde 😀 nebylo by trochu divné aby neoznámili datum vydání na THQ Nordic Showcase kdyby se měla hra vydávat ani ne za měsíc jak píše Denton ? 🤣😂 To stejné s MGS, velmi bych se divil že by to vydali tak narychlo bez oznámení data vydání alespoň několik měsíců dopředu - je totiž něco čemu se říká marketing a jednoduše proto aby se hra dobře prodávala tak musí být konkrétní datum vydání oznámen v rozumné lhůtě dopředu.

• Já měl za to že jsou inzerovaný na tenhle rok, ikdyž zatím bez konkrétního data. Možná na gamescomu se dovíme víc kam to teda chystaj.

• Ano, jsou inzerovány na tento rok, ale přesně kvůli tomu jak píšeš že zatím nemají konkrétní datum vydání je hodně nepravděpodobné že by obě hry vyšly už teď ke konci Srpna. Bylo by to hodně na hlavu postavené...dělají předobjednávky sběratelských edicí a různé věci okolo toho aby se to lépe prodávalo a potom by ani neoznámili konkrétní datum vydání aby měli ještě lepší prodeje ? Vždyť i nedávno odložené Avowed změnili konkrétní datum vydání aby neměli silnou konkurenci v době vydání...v dnešní době herní společnosti nechtějí vydávat hry hala bala bez oznámení aby potom prodeje byly hit or miss 😀

• Nikde jsem nepsal že by měly vyjít koncem srpna. Psal jsem, že koncem srpna začínaj vycházet AAA hry, což potrvá do konce roku.

• "což potrvá do konce roku"....ano, to je možné, ale přesto je to tak 50/50 že vůbec do konce roku vyjde alespoň jedna ze zmíněných her. 

V případě takových titulů očekávám oznámení konkrétního data vydání alespoň půl roku dopředu, opravdu ne tři měsíce dopředu. Ale kdoví, třeba budu překvapen a minimálně Gothic dostaneme pod stromek k vánocům 🥲

• Milhul

Přesně, ani kdyby bylo hraní placený full time job, tak by to lidi nestíhali ani omylem odehrát.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit