AKTUALIZOVÁNO: Black Myth: Wukong je druhá nejhranější hra v historii Steamu
-
dalsi soulslike wow so fun 😬
-
-
První jsem si říkal Wow, ale pak jsem se podival na čišla a 150k Čína, 7k zbytek. Takže nějakých 95% 😀
-
-
150k ? Spíše 1.5M ne ? 😄 ale jinak souhlas. Sám se na tu hru celkem těším bo jsem jako malý vyrůstal na knížce Opičí Král a dosud je to za mě jedna z nejlepších pohádek 🥲
-
-
uz od zapocitanie HW z ciny bolo jasne ze CINA steam cisla strasne skresluje, a kym nebude zavedeny system CIna zvlast a zvysok sveta zvlast, tak to bude riadne skreslovat jedna krajina.
To co plati v Cine neplati pre zapad zvacsa. (napriklad masovky v HW nezodpovedaju HW zapadu).
Co sa tyka hry, mytologia priamo z Ciny, tak hype tam jasne ze je. Na zapade to je troska zvlastne ze to dava vysoke cisla tiez. Nie som si isty ci to splna AAA standart zapadnych hier.-uvidime recenzie co povedia (8/10hra a take cisla....)
a otazne je ako dlho hype vydrzi a pak ako to zoberu ti co sa tesili na SOULSlike hru a dostanu standartznu akcnu adventuru :)
a na zaver: rad yb so mvedel ci sa vobec v cine BG3 predavalo alebo nie :) ak ano, aka hratelnost to bola. +porovnavat uplne ine zanry hier tiez nie je buhvico imho. (aked sme uz pritom, BG3 sa predaval odobre a vyhralo ppc cien, u Wukongu o tom silne pochybujem ze o vyhra co i len polku tych cien co BG3, bude rado za 1/4)
-
-
Neplač a jdi si hrát to tvé přehypované BG3.
-
-
Hrozně si mu to natřel.
-
-
-
1,65 mil.
-
-
Už 1,706. Nářez.
1,755. Ten counter snad i půjde překonat, tyjo. -
-