AKTUALIZOVÁNO: Black Myth: Wukong je druhá nejhranější hra v historii Steamu
-
Mám. https://x.com/simoncarless/status/1825818693751779449
-
Hrozně si mu to natřel.
-
Většina číňanů se nebude snižovat ktomu aby reagovala v angličtině a filtrovat podle jazyka si to můžeš už několik let.
-
dalsi soulslike wow so fun 😬
-
Já jsem ale svým příspěvkem nijak nevyjadřoval nesouhlas 😂 pouze jsem rozvedl myšlenku.
Za mě by se Sweet Baby Inc. měli soustředit pouze na to jestli je to které studio dostatečně inkluzivní ke svým zaměstnancům a neomezuje jejich svobodu práv, vyznání atd atd.... herní obsah by je podle mě vůbec neměl zajímat a neměli by do něj tzv. strkat nos 😃
-
He? O tom jsem přece nic nepsal. Psal jsem o tom, že pokud to jejich razítko bude mít stejnou váhu jako razítko "Schváleno svazem zahrádkářů," na balení mrkve tak mi existence té organizace vůbec nevadí.
-
Hlavně nevím o tom že by hráči diktovali jaký obsah může být ve hrách - ti mohou maximálně frfňat že je dána hra příliš woke, že kvůli tomu již jejich děti nebudou mít zájem o opačné pohlaví apod 😄😂 zatímco Sweet Baby Inc svými rozhodnutími mohou skutečně ovlivňovat obsah ve hrách - respektive vývojáři se budou snažit jít na ruku této organizaci aby dostali to svaté razítko že jsou DEI a nemusíme se dočkat takových klenotů jakým je například Disco Elysium protože pochybuji že to by DEI označení získalo 🥲 Hráči tedy tahají za kratší konec.
Uvidíme jakým směrem se to bude ubírat, ono když se to většině hráčům nebude líbit tak nakonec to jsou oni sami a síla jejich peněženek která ovlivní jak ty které tituly budou úspěšné a tím pádem může být DEI pro mnoho studií značný risk.
-
Organizace, ať si klidně taky existuje stejně jako existuje svaz zahrádkářů. Spíš je důležité, aby byla brána stejně vážně jako ten svaz zahrádkářů, který svým členům i nečlenům taky nediktuje, kolik mají pěstovat které zeleniny. Nebo jo? Nevím, nejsem členem, zahradu mám a nikdo si zatím nestěžoval.
-
150k ? Spíše 1.5M ne ? 😄 ale jinak souhlas. Sám se na tu hru celkem těším bo jsem jako malý vyrůstal na knížce Opičí Král a dosud je to za mě jedna z nejlepších pohádek 🥲
-
První jsem si říkal Wow, ale pak jsem se podival na čišla a 150k Čína, 7k zbytek. Takže nějakých 95% 😀
-
Tak se podívej na poměr rezencí.
-
A máš těch 80% nějak podložených? Nebo vycucano z prstu?
-
Neplač a jdi si hrát to tvé přehypované BG3.
-
uz od zapocitanie HW z ciny bolo jasne ze CINA steam cisla strasne skresluje, a kym nebude zavedeny system CIna zvlast a zvysok sveta zvlast, tak to bude riadne skreslovat jedna krajina.
To co plati v Cine neplati pre zapad zvacsa. (napriklad masovky v HW nezodpovedaju HW zapadu).
Co sa tyka hry, mytologia priamo z Ciny, tak hype tam jasne ze je. Na zapade to je troska zvlastne ze to dava vysoke cisla tiez. Nie som si isty ci to splna AAA standart zapadnych hier.-uvidime recenzie co povedia (8/10hra a take cisla....)
a otazne je ako dlho hype vydrzi a pak ako to zoberu ti co sa tesili na SOULSlike hru a dostanu standartznu akcnu adventuru :)
a na zaver: rad yb so mvedel ci sa vobec v cine BG3 predavalo alebo nie :) ak ano, aka hratelnost to bola. +porovnavat uplne ine zanry hier tiez nie je buhvico imho. (aked sme uz pritom, BG3 sa predaval odobre a vyhralo ppc cien, u Wukongu o tom silne pochybujem ze o vyhra co i len polku tych cien co BG3, bude rado za 1/4)
-
CSko prekonano
-
Už 1,706. Nářez.
1,755. Ten counter snad i půjde překonat, tyjo. -
1,65 mil.