Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Sallvator

no PS5 udajne jede take tragicky, PS5 verze ma na metacritic od lidi 4/10

• dworkin

Teď už povědomí máte a zatím je tu jedna poznámka pod čarou s odkazem na konkurenční článek na Kotaku v angličtině.

Je to téma jak víno, hráče coby spotřebitele to určitě zajímá, takže se těšíme na hezky zpracovaný článek. Kdo to prosím dostal přiděleno ke zpracování?

• sugyn

Tak o korupci v hernim novinarskem prostredi byl cely gamergate. 

Mimochodem vyjadreni toho tymu co to portoval je fantasticke. Da se shrnout nasledovne:”my vime, ze vam to nefunguje. Sorry jako.” 😀

Digital foundry treba ten port oznacuji za horsi nez TLOU, coz jsem myslel ze to dno nepujde uz prorazit.

• ales.smutny

Hele a chápeš, že Survivora jsme hráli na PS5 a recenzi vydávali s pádem embarga, stejně jako ostatní? Což znamená, že recenzent(i) neměli absolutně žádné povědomí o tom, jak hry vypadají na jiné platformy, ostatně ani jak hodnotí ostatní. 

U TLOU na PC byla jen jedna platforma (logicky) a ještě nejproblémovější.

• Sallvator

Uprime sem zhnusenej co se deje kolem SW Survivor vcetne vas Games.  Last of us dostalo totalni cocku za optimalizaci, i vy ste mu to davali sezrat a bylo to v eteru pekne dlouho a tlacilo to vyvojare k tomu s tim neco delat. A ted EA vydalo hru ktera je realne nehratelna v nekterych situacich, ma nejhorsi optimalizaci za dlouhou dobu a stejne tomu vsichni dali 8-9 a o tom stavu se mlci... To EA vsechny prachy na optimalizaci nalili do Novinaru nebo co? I vam v redakci je to jedno kdyz u jinejch her vas to tak stvalo? Hra ma na metacritic od lidi 1.9/10 ... na lidi EA sere... kdyz za nas nebudou bojovat herni novinari ze jim to daj sezrat a daj jim male hnamky tak se nic nezmeni.

• To bude spíš nespavostí korektora, než recenzentů, řekl bych 😃. 

• Hoď to do Google translate, když nic, tak sranda to bude určitě 😁

• Já bych tipoval 1000-2000 za recenzi. Ale těžko říct 🙂

• Francis

môže to byť slovensky? :D

• Nějak mi to připomenulo recenzi na Transport Fever 1

• orgic

Mě by zajímalo, kolik se dá (aspoň řádově) napsáním recenze vydělat. Být zase na škole a mít čas na hraní, jdu do toho hned. Dneska už ten čas ale asi dokážu strávit produktivnějším způsobem.

• Jack1947

Vždyt tady se i kolikrát články vkládají v pozdních hodinách leckdy ;)

• Jack1947

Uplně ne ne všichni tam píšou recenze, ale beru to jako součást časopisu a baví mě to to se tady moc nestává.

• Psaní infantilních edgelordů vystřídalo vřískání infantilních streamerů, Čili se v zásadě změnila jen technologie a formát.

Ale ty Andrejovy (a spol) recenze bych nezevšeobecňoval. Spousta z nich byla hrozný crinch, ale docela dost mělo i celkem solidní informační náplň, když jsi odfiltroval ty nesmysly kolem (ať už tě pobavily nebo otrávily). A prodávalo to, tak proč by měli psát jinak? Tehdy nebyla doba, kdy by počítačové hry hráli ve velkém lidi po třicítce. Teď je publikum úplně jiné.

• JohnyTheZik

To ale taky není úplně pravda, ne? Určitě se i historicky redakce dost promíchaly, ale reálně je snad jedinej aktivně píšící člen games.cz/LEVEL redakce jenom Pavel Skoták. A vůbec neřeším kvalitu recenzí jako tady Jack, baví mě to víceméně v obou mediích.

Klidně mě opravte, jestli se pletu. Namátkově ale z dalších lidí vím jen o Michalu Vojkůvkovi, kterej tu má článek naposled z dubna 21.

• michaelfoucault

Ne, nebyly. Byl to donebevolající cringe s absolutně nulovou informační hodnotou. Já fakt nechápu, proč na to ještě dneska někdo s láskou vzpomíná. I průměrný současný teenager by při čtení obracel oči v sloup a ptal se: "tohle vám tehdy jako fakt připadalo legrační?". Díky bohu, že se videoherní novinařina přiblížila skutečné žurnalistice a že tohle "psaní" infantilních edgelordů dávno odvál čas. 

A ano, zažil jsem tu dobu z první ruky a nepřekvapivě mi to ve věku okolo 15 let připadalo nesmírně vtipné. 

• ALHAZRED

Pokud tohle budou zdejší čtenáři chtít, tak to tak bude:

Zas tu máme další sérii blá blá blá...nevyužitý potenciál...taky příběh za moc nestojí a blá blá...technické chyby, mohlo to bejt lepší a blá blá dávám 7, kto je fanda ať si bodík přičte...😂

• ALHAZRED

Asi jako zábavnej pohřeb, že jo, a proto je už nečtu, já na funusy  nejsem...😛

• PLuto.petr

To "díkybohu" bych asi vynechal. Jasně, Andrej byl svůj a mnohdy ty recenze neměly moc vypovídací hodnotu, ale v drtivé většině byly zajímavé na čtení. Když si prolistovávám stará čísla, řadu z nich si s chutí přečtu. Zato těch současných je všude přehršel (ať už se bavíme o papírových, tak hlavně internetových), kde těch zajímavých k přečtení není zase až tolik. A že bych se k některé v budoucnu vrátil, takových případů asi moc nebude...

• Takže příspěvky do diskuze posíláš silou mysli? Hustý 🤯!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit