AKTUALIZOVÁNO: I druhý den padl rekord v počtu hráčů Kingdom Come: Deliverance 2
-
Mne by zajimalo, zda muze byt recenze objektivni, kdyz se tu zaroven objevi i komercni clanek na jeji koupi.
-
-
Ne. Recenze jsou uplně stejnej byznis, jako kterákoliv jiná cílená reklama. Nicméně tady už je špatně to, že lidi vlastně potřebují recenze, aby se zvládli rozhodnout. Sami už jakoby cítí, že to nedokážou. Stejně ve vysledku vygoogli tu, která jim vyhovuje.
-
Uz z definice toho co to je recenze se jedna o subjektivni pohled autora textu.
Navic to, jestli jsou novinari ovlivnitelni uz tu taky bylo napsano tuny textu primo redakci.
-
Furt dokola, recenze nemůže být z principu objektivní, když neexistují závazná a měřitelná kriteria pro kvalitu hry. Vždy bude subjektivní.
-
Recenze je vždycky subjektivní názor recenzenta....A komerční články jsou naprosto všude. Chceš tím svou logikou říct, že jsou všichni zaplacení?:)
-
-
Chceš říct, že je tu něco, co je nezaplaceno nějakym způsobem? Jako že někdo jde např do práce a dělá něco zdarma, např píše články? Obecně veškerá práce a články, co web produkuje, jsou komerčního účelu, jedním, nebo druhým způsobem.
-
😂😂 "Nesmíš věřit všemu co se říká v televizi, Bohoušku ... "
-
recenze je vždy subjektivní, ale asi objektivitou myslel, že není ovlivněna tím, že si ji vývojáři "zaplatí"
-
-
Touhle logikou jsou tedy naprosto všechny hry zaplacené, protože tu byla reklama i na BG3 či Elden Ring:) A ten ji měl masivní.
-
-
Jo? Tak to už jsem asi vytěsnil ;)
Ale asi klidně ať tu ten komerční článek vlastně je. Ne že by teď redakce sama o sobě negenerovala dost článků
-
-
-
-
-
Moc sem toho neodehrál zatím, ale vypadá to dobře, i když sem se teprve probral u babky v chatce... Snad se hře bude dařit. Ovšem český dabing je za mě velice amatérský. To zní jak kdyby totálně znuděná parta bez zájmu četla z donucení ze skriptu. Škoda no, mívali jsme špičku pokud jde o dabéry, ale to už je dávno pryč.
Edit: Angličtinu jsem neslyšel vůbec, zatím.
-
-
"Škoda no, mívali jsme špičku pokud jde o dabéry, ale to už je dávno pryč."
Problém není v dabérech. Ti jsou pořád dobří. Problém je v tom, že velké firmy chcou ušetřit na špatných místech.
Místo toho, aby si vývojáři zaplatili nějakou zkušenou partu, tak dají inzerát "potřebujeme hlas dabéra. Rychle a levně!". No a pak ta kvalita tomu odpovídá, když to nějaký Jarda čte z papíru napoprvé.
-
Souhlasím, že ten český dabing (vedlejších postav) je fakt špatný. Postavy mluví naprosto nepřirozeně bez nějakých pomlk, jak kdyby recitovaly. Nevím, jestli to tak je i v originále.
-
-
Myslím, že je to i hodně dané tím, že je to nahrávané pro originální anglický lip-sync.
-
-
Zkusil sem Anglictinu, a je to obrovsky rozdil. Cestinu uz tam nezapnu.
-
-
Já si řekl, že si první průchod hrou dám s dabingem a druhý průchod někdy v budoucnu pojedu opět v angličtině.
Je pravda, že si asi po 10 hodinách hraní pořád zvykám a například hlas Jindřicha mi nevím z jakého důvodu k němu prostě nějak nesedí..
-
-
-
-
-
ja by som poprosil aj o aktualizovanie po weeekende (teda cisla cez weekend):
prety pls O:-)zajimave je to cislo predajov v provnani s predajom DA Veilguard, kde 1,5 mali po troch mesiacoch, pritom podla niektrorych faktoroch by malo byt DAV viac user friendly/mainstream nez KCD2 ...
-
-
Těch 1.5m taky dost možná není pravda a je to ještě méně. To číslo byl počet hráčů za to období, né prodeje. Hra je v EA předplatném, hry rozdávali zadarmo apod.
Ale je to jedno, EA stejně vydalo prohlášení že hra selhala kvůli málu life-service elementů.
Warhorse naopak vzal kritiku prvního dílu a je to znát.
-
Čím to asi bude 🤔😂 Veilguard jsem tu kritizoval jak to šlo, ale nějak jsem čekal že už má "vyžráno" a všichni ho nechají "v klidu zemřít" 🥹🥹🥹
Zbylí členové BioWare budou rádi že vůbec dostanou šanci vydat Mass Effect 5 pod křídly EA 🥲
-
-
Ze srandy jsem si to na chvíli koupil i na PC, abych otestoval jak to jede na 5 let starém iMacu s 5700xt 16gb a musím uznat, že optimalizace se fakt hodně povedla, je to jen o chlup náročnější než jednička a rozdíl v grafických nastavení není téměř vidět.
-
-
Taky bych chtěl být tak hezky za vodou, že si ze srandy koupím něco za 1500, jen abych si vyzkoušel, jak to běží na mým starým HW.
-
-
Jak už napsali ostatní, dal jsem refund.
-
Steam vrací peníze do ani ne 15 minut po refundaci.
-
Steam refundaci ti provedou když nemáš u daný hry odehráno víc jak hodinu (netuším jestli dvě, ale spíš si pamatuju že jednu) + nesmí být hra koupena déle než dva týdny.
Kupoval jsem takhle Hobo Tough Life a jelikož mi hra naprosto nesedla tak jsem vracel s odehraným časem něco málo přes dvě hodiny a reundovali bez problému.
-
tak psal na chvíli. ono to jde vrátit. vid.
-
-
-
177 000:) Víkend podle mě pokoří 200 000:) A hra jede vážně skvěle. Jenom rada, pokud jdete chlastat s Kumány, tak se střízliví tak 20-30 hodin.
-
-
A beta Monster Huntera půl milionů, což Ban nezvládne a vyhlásí Japoncům válku(naX), jako hlavní křižák v poli pojede po jeho boku mocný Veskoslav, který bude jeho hlavní meč(naX).
-
-
Co je to za výzvratek?
-
Už zase fetuješ?
-
-
Docela konkrétní úsudek. Soudíš podle sebe? Vypadá to, že si myslíš, že jdeš na jistotu s tím konkrétním tipem, tak asi víš o čem mluvíš.
-
-
Tak víkend dopadl ještě lépe.
-
-
-
-
-
Mám ambivalentní pocit jako z toho otřepaného vtipu s Lambem a tchyní.
Ale jo, jsem rád, je to kokůtek, ale tohle umí. Blahopřeji.
-
no, možná jsem čekal krapku více, přece jenom první díl měl stotisíc a tady tenhle díl měl o mnoho větší hype, mnohem lepší recenze, tak možná o víkendu to půjde k očekavaým 300+
-
-
Když hra stojí 3 eura místo 40+, pak ty čísla letěj nahoru no...
-
To číslo 100 000 bylo také ale dosaženo později, když hra byla v masivních slevách:)
-
Jj, víkend rozhodne.
-