AKTUALIZOVÁNO: I druhý den padl rekord v počtu hráčů Kingdom Come: Deliverance 2
-
Mne by zajimalo, zda muze byt recenze objektivni, kdyz se tu zaroven objevi i komercni clanek na jeji koupi.
-
-
Furt dokola, recenze nemůže být z principu objektivní, když neexistují závazná a měřitelná kriteria pro kvalitu hry. Vždy bude subjektivní.
-
Recenze je vždycky subjektivní názor recenzenta....A komerční články jsou naprosto všude. Chceš tím svou logikou říct, že jsou všichni zaplacení?:)
-
-
recenze je vždy subjektivní, ale asi objektivitou myslel, že není ovlivněna tím, že si ji vývojáři "zaplatí"
-
-
Touhle logikou jsou tedy naprosto všechny hry zaplacené, protože tu byla reklama i na BG3 či Elden Ring:) A ten ji měl masivní.
-
-
-
-
ja by som poprosil aj o aktualizovanie po weeekende (teda cisla cez weekend):
prety pls O:-)zajimave je to cislo predajov v provnani s predajom DA Veilguard, kde 1,5 mali po troch mesiacoch, pritom podla niektrorych faktoroch by malo byt DAV viac user friendly/mainstream nez KCD2 ...
-
Moc sem toho neodehrál zatím, ale vypadá to dobře, i když sem se teprve probral u babky v chatce... Snad se hře bude dařit. Ovšem český dabing je za mě velice amatérský. To zní jak kdyby totálně znuděná parta bez zájmu četla z donucení ze skriptu. Škoda no, mívali jsme špičku pokud jde o dabéry, ale to už je dávno pryč.
Edit: Angličtinu jsem neslyšel vůbec, zatím.
-
-
Souhlasím, že ten český dabing (vedlejších postav) je fakt špatný. Postavy mluví naprosto nepřirozeně bez nějakých pomlk, jak kdyby recitovaly. Nevím, jestli to tak je i v originále.
-
-
Myslím, že je to i hodně dané tím, že je to nahrávané pro originální anglický lip-sync.
-
-
-
no, možná jsem čekal krapku více, přece jenom první díl měl stotisíc a tady tenhle díl měl o mnoho větší hype, mnohem lepší recenze, tak možná o víkendu to půjde k očekavaým 300+
-
-
Když hra stojí 3 eura místo 40+, pak ty čísla letěj nahoru no...
-
To číslo 100 000 bylo také ale dosaženo později, když hra byla v masivních slevách:)
-
Jj, víkend rozhodne.
-
-
Ze srandy jsem si to na chvíli koupil i na PC, abych otestoval jak to jede na 5 let starém iMacu s 5700xt 16gb a musím uznat, že optimalizace se fakt hodně povedla, je to jen o chlup náročnější než jednička a rozdíl v grafických nastavení není téměř vidět.