AKTUALIZOVÁNO: Rockstar do konce roku oficiálně ukáže Grand Theft Auto VI
-
Vravim, ze by to bola pecka, nie ze sa to stane...
-
Nemám co závidět. Já mám 480Hz a lofasa půl metru.
-
nezáviď :)
-
Já jen napjatě čekám, jestli to bude mít vůbec ještě SP. A nebo jestli už půjdou čistě cestou mulťáku, který bude kdyžtak fungovat jako v MOnster Hunterovi - takže hlavní kampaňové mise budou třeba udělané pro 1-4, takže si v lobby budete schopní odkliknout, že tu misi chcete hrát sólo.
-
Nevim, je mi to trochu lito, ale na to jak moc sem v mladych letech hraval SA, a jak sem zboznoval IV... V mi opravdu nesedlo, bylo to takove nemastne, neslane, a asi sem z toho GTA za ty roky vyrostl. Kdyby jen remaster SA za neco stal tak sem si ho asi zahral, ale jen z nostalgie... a ani ta nepremohla to kdyz sme vsichni videli jak to vypada.
-
To by byl docela fail a krok o několik let zpátky.
-
Tak to jsi tedy frajer, 360Hz, ještě se něčím pochlub, třeba jak ho máš dlouhého ?
-
Hmm tři postavy a z toho jediná zajímavá byl Michael De Santa :(
PS: Už tam dodají zničitelné prostředí? Nebo zase až střelím RPG do zdi tak tam zůstane jen očouzený flek? -
Připrav se že zas Rockstar bude předstírat že PC neexistuje, aby rok po vydání toustrovek oznámili PC verzi. Chtějí aby si to lidi kupovali víckrát.
-
Hele malá potřebuje PC (kvůli škole), takže jí přenechám/upravím svoje, 2060S už je pryč atd. a rovnou si postavím nové, a taky si chci zahrát Alana 2ku a nového Robocopa :) Na PS5 to nechci, sice ji mám, ale páčkovač je pořád jen páčkovač .. :)
Navíc jsem si koupil minulý měsíc nový 360Hz monitor, tak ať ho trošku využiju :)
-
Tak to spíš počkej a postav PC za stejný prachy před vydáním
-
Doufám, že to bude pecka jako 5tka, tu jsem dohrál 3x. Je to jediná hra spolu s Alanem Wakem (prvním..), kterou jsem dohrál 3x, když nepočítám nějaké starší hry.
Akorát stavím nové docela drahé PC a nějak nechápu proč vlastně, když není co hrát. Tohle je jedna z her, kde najde využití, doufám..
-
Kravina...GTA IV a V mají rozdíl 5 let, mezi RD a RD2 pak 8 let. Navíc R už 5 let nevydalo žádnou hru. Sra*ka remaster fakt nepočítám.
-
A na Ježíška taky věříš? T2 si to vydá bez online pračky na prachy?😂
-
Deset let není moc asi jak na kterou hru. V případě her od Rockstaru mi to přijde právě tak akorát vzhledem k tomu že vydávají kvalitní tituly a málokdy jsou extrémně zabugované, málo by to bylo pro začínající studio, ale vzhledem k tomu že za sebou mají 25 let zkušeností mi to málo nepřijde.
-
Teď bude asi záležet jak moc megalomanské to bude, osobně by mi stačilo, kdyby se to přiblížilo RDR2
-
snad nebude trvat 2 roky pc verze 😂
-
Pecka by bola, keby to rovno vydaju, dajmetomu zatial bez online.
-
No som zvedavy .. tie prve tralery byvaju take poskromne...
-
To přišlo docela brzo. Deset let není moc mi přijde.