Přejít na výpis diskuzí
Alan Wake vyjde na PC začátkem příštího roku
14.12.2011 | Petr Poláček
91 příspěvků
-
Jooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!! huráááááááááááááááá to je můj splněný sen *3* ještě Heavy Rain :)
-
Kdyby vyšel až ve druhém kvartále, tak bych i šel do překladu. Ale bohužel na Q1 už něco mám a na další hru nebude moc čas.
-
-
Hurá!
-
To je škoda Vaše překlady jsou vždy výborné. Ať se Vám alespoň ten Mass Effect povede.
-
-
YES! *14*
-
Oh yes, oh yes, aaaa *14*
-
Taky dobrý... ale není to ta jedna jediná hra, kvůli které jsem kdy uvažoval o nákupu garnýže... teda konzole.
Vypadá to, že Red Dead Redemption si na PC zahraju až přes nějaký konzolový emulátor *1* -
to: BoB.2@tiscali.cz
Kňoury kňour, fňuky fňuk.. Můj dobrý kamarád je těžký dysgrafik a dyslektik. Sotva přečte souvislou větu. Umí plynně německy, španělsky a začíná s angličtinou. Je mu 48 let.Když se chce, všechno jde. Jen někomu hůř a někomu líp.
Ale ano taky můžeš zůstat sedět na řiti a fňukat, že něco neumíš. A zdůvodňovat si to poruchou učení. -
-
Trapné... *7*
-
-
Ale ono to tak dnes je. To, že má dítě nějakou z těchto poruch, neznamená, že se nikdy nic nenaučí. Oni se můžou naučit vše jako ostatní, jen je to stojí více úsilý a jejich učební plán by s tím měl počítat a ne, že řeknou "mám papír na to a to, tak nemusím nic dělat".
Jako malý jsem měl Dyslexii a vím jak otravné to je když si písmenka po papíře lítají jak chtějí, ale stačilo hodně číst a dnes mě nějaká Dyslexie skutečně netrápí.
-
-
Přesně tak, dneska děti zamávaj papírkama a už nemusej nic dělat. *3*
-
-
16letej smrad mluví o "dětech" *1* *1*
-
-
*1* *1* *1*
Promiň dědku, běž hrát ten svůj veleinteligentní Gayrim. -
-
Hustochlapec. Velkej internetovej kluk *3*
-
-
-
-
-
Jednoduse vyprsela exkluzivita nebo se Alan Wake neprodaval tak jako COD, takze se Microsoft rozhodl vyuzit i zbyvajici platformu, pro kterou byl puvodne primarne Wake urcen.. PC... Ja si myslim, ze na se budou vydavat 1) Hry, ktere maji silny MP (MMORPG) nebo F2P 2)Indie games a 3) Hry, ktere na konzolich nemeli dobre prodeje, tak proc z toho nevytriskat jeste par penez...
-
Alan Wake byl skvěléj na xbox jeho vydání na specialní edici bylo bombové....když ted koukám že má přijít na PC tak doufám že to jen tak neodfláknou a dájí stejnou měrou tak jak dávají konzolím....
-
Netreba zabudnut ani na Silent Hill Downpour...
-
Yes! Zprava dne pro mne! Alan Wake je jedinej duvod proc se mi nechtel prodavat muj Xbox! (dostal sem ho darem, ale vubec ho nepouzivam, kromne toho ze sem si na nem zahral Fable 2)