Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Cože? Ještě ani nezačali a už končí? *5*
  • Mohli aspoň udělat Revenge 2 a pak si dát pauzu, kurňa. *7*
  • fizola
    Bud ide o syndrom vyhorenia tohto pána, ktorý potrebuje zmenu vo svojom živote

    Alebo ide o zmenu tohto pána kvoli pohoreniu noveho Most Wanted, len neviem co z toho je viac pravdepodobne
    • montatatana
      Pohoreni novych Most Wanted? V zahranici mely vyborny recenze a prodavaly se taky hodne slusne (sice ne tolik jako jejich Hot Pursuit, ale i tak pres tri melouny kusu)
      • Xcomik
        To nemyslíš vážně že ne? Tuhle pablbinu co si plácnul si vydedukoval z čeho? To že má hra 3 miliony prodaných kusů ještě neznamená že je to terno. Jen pro informaci UnderGroundy se prodaly cca 8 milionu kopii v době kdy hraní ještě nebylo tak mainstreamové jako dnes.

        Samotná hra je velice špatná pofiderní ovládání vozů/ nulové možnosti jak si auto upravit vizuálně i technicky (pravda nějaký easy tunning tam skutečně je ale naprosto tragický). Žádná vyložená motivace ke hraní prostě ve hře není protože všechny auta máš okamžitě dostupné

        Největší demencí je když se NFS sere do NFS. Co tím autor komentáře míní? Inu tady je MMO variace Need for Speed World a oni potom vydaj Need for Speed Most Wanted který prakticky nemá Singl a díky tomu se rovněž cílí na multiplayer a to je v zásadě problém.

        Největší novodobou chybou pro značku NFS bylo zrušení týmu okolo Marca DeVellise který dělal od Underground až po Undercover víceméně všechny tehdejší tituly (na titulech dělali dvě divize ve studiu Black Box a obě vedl tento pán). Ano ty tituly nebyly dokonalé ale na rovinu hrají je hráči dodnes zatímco všechny hokus pokus tituly které přišli po nich jsou naprosto mrtvé a značka Need for Speed v totálním úpadku!
      • LuckyBaal
        ano pohoření, pro EA to skoro žádný výdělek nebyl, teda pokud vim
  • dar znebes *1*
  • montatatana
    Achjo, zrovna novej Burnout uz je fakt treba. A to ze budou dohlizet (ne nutne vytvaret) na vsechny budouci NFS uz taky neplati?
    Snad neskonci u nejake F2P capiny...
  • cumpi3
    Tak to jsem z toho jelen...pár měsíců před vydáním Most Wanted Ea vydalo prohlášení, že sérii NFS svěřují Cryterionu na několik let, aby hra zase dostala nějak jednotnou formu...a ono je to úplně jinak...achjo, tohle si série nezaslouží...žádná legenda si nezaslouží zprasit *13* *6*
    • pokud sis nevsiml NFS uz je spraseny davno, pozitivni muze byt ze dalsi dil nebude delat Criterion ale nekdo "dalsi" horsi uz to byt nemuze, tak treba...
      • cumpi3
        Je zprasená od dob HP2, pak to U a U2 trochu vytáhli, ale pak se to zase prasilo...to ale neznamená, že to, co se dále a dále děje okolo této značky není prasení...
        • me treba HP2 hodne bavil, mel super multiplayer..
          Zadny nitro, zadny stupidity okolo, datalogy a frekulinsky zalezitosti.. Jen super trate nekde v prirode s ruznyma skratkama apd. .. super :) UG byla fajn zmena v zanru.. proc ne.. ale to co se odehravalo po az do ted to je jedna velka prasecinka :) Takze za me NFS 1 - NFS Ug (s primhourenim ug2) jinak vsechny dalsi dily pro me proste NFS nejsou.
          NFS ma cloveka dostat uz kdyz ho spusti, nepamatuju si ze by mi podobny pocity jako napr. u Porsche Unleashed nebo NFS HP kdyz jste zapnuli hru a uz samotne menu, prohlizeni auta, hudba bylo super a nemohl jsem se dockat nez pujdu na trat... nic takoveho uz proste neexistuje a prave tohle pro me znamena znacka NFS.
          rip
          *13* *16*
    • Tahle "legenda" už je několik let dávno zprasená
      • cumpi3
        Je zprasená od dob HP2, pak to U a U2 trochu vytáhli, ale pak se to zase prasilo...to ale neznamená, že to, co se dále a dále děje okolo této značky není prasení... *3* *3*
  • ja tedy nevim, ale mam Burnout Paradise a pak jsem koukal po dalsich vytvorech (nektere i koupil treba HotPursuit) od Criterionu a porad jsem mel pocit, ze hraju Burnout.. jen tam byla auta dle licence.. takze si myslim, ze uz je meli dat k ledu davno pusobi to znacne vyhorele. btw kdyz si v soucasnosti neco od nich pustim a zahraju tak je to prave Burnout..
    • Burnout... vyhorele... I see what you did there *15*
  • Před chvilkou jim svěřili "remake" Undergroundů, a teďka tohle?
    Bohudík za to... :)
  • NFS je synonimum pro nudne a maximalne arkadoidni zavody, mensi zablesk nadeje byl pouze NFS Shift, na PC EA profituje z toho, ze konkurence je veskera zadna. Na PS3 vladne Gran Turismo a na Xboxu Forza. Vsichni co maj doma nejakou konzoli maji NFS serii u riti.

    Ani se nedivim Criterionu, ze se jim do nejakeho "rebootu" NFS serie nechce, hromada fekalii za ty leta przneni nahromadena je extremne vysoka a s profiky od EA (profiky jak vse zafekalit) za zady to bude tezkej hardcore.
    • conflig
      NFS byla vždycky arkáda (a ikdyž mám raději simulátory jako Rfactor 2) Tak je NFS jediná arkáda která mě bavila.. teda dříve..

      Jako hlavní problém nových NFS vidím v autech.. dříve jste začínali ze slabými auty které jste si mohly minimálně co se týče vzhledu upravit. A díky tomu jste k tomu autu tak trochu přilnuli, a to platilo ještě i u prvního Most Wanted možná i Carbon, kde každé auto mělo speciální vinil a díky tomu jste si auto zapamatovali.

      ale v nových NFS je to jenom pořád a dokola Žluté LAMBORGHINY!!! Červené FERRARI!!! a nevím jak vás, ale tohle mně už teda neláká.. možná kdybych měl 8 let.
      • V nových NFS jenom Lamborghini a Ferrari... viděl jsi některé NFS před Underground?
    • tvrdy.mar
      Na PC je Project CARS. Ano, kdo loni nezaplatil, tak se už nepřidá, ale až to vyjde, tak to bude bomba. I když to není přímo konkurence Forze a Gran Turismu, které se svými stovkami aut míří trochu jinam.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit