Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Škoda že to neni 3d, aj ked samozrejme 2d je prehľadnejšie. Dufam že v end game budú nejake poriadne sci fi zbrane, napr. by som v cudzej galaxii vytvoril čiernu dieru a pod.
  • Magister_Peditum
    Jsem zvědav na to fungování federace. Pokud tam bude podobná AI jako v jiných hrách od Paradoxu, tak hráčům, jejichž prezident zrovna nebude federaci kontrolovat, jistě připraví nemálo infarktových záležitostí. *15*
  • Ja bych radeji, kdyby udelali poradnou grand strategii z obdobi Rima nebo dnesniho moderniho sveta. Tyhle mluvici houby me opravdu netahnou. Citim stejne zklamani jako z oznameni Total War Warhammer. Hrat to nemusim a nebudu, ale ten cas mohli venovat jinym projektum, ktere byly odlozeny.
    • Llour
      Moderní svět bych chtěl také, ale teď dělají 2 strategie současně a pak je na řadě Victoria 3
  • MickeyMutant
    "Definice těchto vztahů pak navíc přímo vybízí k intrikám a k nastavování tváří svým potencionálním sokům." Zajímavé. Plus pozoruhodné obraty "vyhlásit bezděčně válku", "právo nad rozhodovacím procesem" nebo "obě typy dohod".

    Co mi na to řeknete Vy, autore? Podělte se s námi o Váš názor.
  • Llour
    A hlavně startuje beta Hearts of Iron IV a podle deníků to vypadá na pořádnou pecku *4*
  • důležité je, jaká bude endgame a podmínky vítězství. Nerad bych, aby ta hra končila obsazeným celým vesmírem plných barevných aliancí. Já chci založit vlastní impérium a ty ostatní buď asimilovat nebo rozdrtit. Crusader Kings jsem nehrál, ale mám pocit, že tam nejde dobýt celý svět nebo jo?
    • Teoreticky to jde. Prakticky je to v podstate nemozne a to i v pripade, ze hrajes od zacatku za nejakou silnou risi, treba HRE. Ze bys to svedl treba s Bohemii, mi prijde jako totalni sci-fi.
      Videl jsem nejake screeny, kde byla cela mapa jednou risi, ale samozrejme nemuzu nijak potvrdit, ze to byla "cista" hra.
      Ja osobne si to tedy vubec neumim predstavit, nemluve o tom, ze musi byt silene takovou risi ukocirovat, hlavne ted s novym DLC Conclave...
      • já svět dobyl, pravda už je to dýl ale jako císař skandinávie, jsem reformoval severské náboženství a dalo mi to dědičně post jejich papeže, pak jsem postupně vyhlašoval další a další svaté války na celá království, v pohodě jsem pak dobyl celou mapu a byla to naprosto poctivá hra. stejně se dá postupvat jako chálif sunitů, abásovci dokážou dobýt svět s prstem v nose
        • OK. Jak popisujes ten postup u Skandinavie, tak to mi pripada realne. Sam mam jen velice limitovane zkusenosti s pohany. Teprve nedavno jsem to rozjel za Moravu se startem v roce 769. Velice dobra vec u pohanu je taky moznost vladce jednou za zivot prevzit cele uzemi jineho pohanskeho vladce.
          A ty Abbasovce taky verim, jelikoz zrovna je jsem na tech screenech videl.
          • Llour
            Pohané mají ještě jednu super výhodu. Zvolíš si Feudal elective, vezmeš 3 konkubíny a máš obrovskou šanci, že se ti narodí nějaký ten malý génius :)
    • Jde... Cely znamy svet.. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit