Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jindra.veliky
    tak to bude dalsi z filmu podle her, kterej bude propadak
  • S takovýmhle ksichtíkem by mohla mít i pindíka mezi nohama a stejně by to pro mě byla krásná, švédská prinzeznička. :)
  • napsal jsem polochlap *3* napr. v clanku je obrazek oficialniho plakatu
  • tak talentované herečky jako Alicia je na tento teenagerský škvár škoda. Žabí xicht Angelina Jolie se na to hodila víc.
  • Jack1947
    Myslím že ten co nehrál zrestaurovaný TOmb rider nebo ho nezná vůbec nebude vadit že herečka se nepodobá přesdloze... jak už bylo řečeno uvidíme jak na tom bude scénář a celý film celkově. Myslím že může jen překvapit.

Ted jen čekat co se vrvrrbí z THe Division, Splinter cell ( potažmo jestli někdy vůbec Gears of war...)
  • 0011
    Právě že Angelina Jolie byla úplně tragická, ten konkurz měla vyhrát Denise Richards, herecky horší by to s tím trapným scénářem to bejt nemohlo a aspoň by bylo na co koukat. Lara je v první řadě elegantní aristokratka o čemž mě AJ ani na chvíli nepřesvědčila
  • readyxx
    tak tohle nepujde snad ani do kin ale rovnou do televize ,kde je Kamila L.? ta tam sedi daleko vic nez tahle testosteronova plochodraznice co se snazi imitovat zenskou *7*
  • asi jen blbá fotka nebo photoshop. jinde má krk normální. taky možná že prehnala trening trapezu
  • Serena uz ma podepsanou hlavni roli v dalsim pokracovani Planety opic.
  • Ne diky, tu herečku v té roli nemusím ještě víc, než v SW.
  • Taronyu
    Kde vyzerá ako chlap? Ja som si nič nevšimol.
  • Holka je to hodne pekna a z traileru je videt, ze akcni role ji sedne. Na plakatech a oficialnich obrazcich k filmu je podle meho, az necpohopitelne divne preretusovana na temer polochlapa .... dost to pripomina Laru z prvniho navratu herniho Tomb Ridera.
    Na druhou stranu Lara = take velka prsa, pekny zadecek *14* a v tomto byla Angelina Jolie proste lepsi?!
  • v Ex Machina se mi Alicia líbila, ale na Laru bych si představoval někoho s více atletickou postavou, třeba Serena Williams by byla pro tu roli dobrá, parťáka by jí mohl dělat Ice Cube a úspěch je zaručený!
  • Herní série byla vždycky přeceňovaná a filmy trapné a jsou dobré tak leda pro puboše. Z Jolie možná udělaly milionářku, ale to ji nepřineslo ani rozum, ani štěstí. Vlastně je úplně jedno, kdo hraje hlavní roli, ty filmy jsou béčka.
  • jamar28
    "Filmový Tomb Raider měl vždycky štěstí na zajímavé herce ve vedlejších rolích" - A nezapomeňte na Arnolda J. Rimmera BDP. SDP.
  • to jo, slušná žirafa :D
  • aby ses ještě hodně nedivil.
  • No, horsia ako Angelina byť nemoze.
  • A co chceš po jednobuněčných organismes, co cpou všude reklamu, a pak je tu banda škaredých vředů co tu blijí komu by roztáhly, když jim nedá ani ségra z lítosti ... *7*
  • https://www.google.cz/maps/place/28-404+Kokot,+Polsko/@50.611211,20.5393531,14z/data=!4m5!3m4!1s0x471793f80eac6da3:0x8be7a35ef52b41c4!8m2!3d50.6130092!4d20.5466767

Když už jsme u těch koz v Polsku.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit