Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jindra.veliky
    tak to bude dalsi z filmu podle her, kterej bude propadak
  • BoB.2
    To jste si nikdo na GAMESech nikdo nevšiml co se děje kolem plakátu na tenhle film ,ještě jednou mrknete na ten obrázek konkretně na krk.
    Jinak za mě dobrý,lepší než AJ.
    • asi jen blbá fotka nebo photoshop. jinde má krk normální. taky možná že prehnala trening trapezu
    • to jo, slušná žirafa :D
    • A co chceš po jednobuněčných organismes, co cpou všude reklamu, a pak je tu banda škaredých vředů co tu blijí komu by roztáhly, když jim nedá ani ségra z lítosti ... *7*
  • Lukass
    Tak bohuzel casting na hlavni roli Lary Croft nebyl z nejstastnejsich.
    Alicia se na tu roli vubec nehodi, a v podstate to cele fim zabije. Skoda.
    • Nemyslím si, že by to byla herečka, co ten film zabije. Bude to - jako vždy - hrozný scénář.
      • Lukass
        To podle traileru nepoznam, zato poznam ze ta slecna se natu roli vubec nehodi.
        • Právě že už podle traileru je to jasný. Zachraň svět? Tak blbý snad nebyly ani ty filmy s Angelinou Jolie, nebo tam taky zachraňovala? Asi teda taky moc dobrý nebyly, když si to nepamatuju.
  • Budu s Tebou Adame souhlasit tak napůl. Ano, předchozí TR filmy byly v podstatě srágory, ale Angelina Jolie byla podle mne dokonalou Larou Croft na plátně a seděla s herní předlohou.

Dnešní herní Lara se změnila, ale Alicia je fakt jako představitelka naprosto mimo a ani Oscar to nezachrání. Jako Lara je naprosto neuvěřitelná a vzhledem k její výšce a postavě prostě atributy ani nové Lary za mne nesplňuje.

Nedá se hodnotit film, když není hotový. Ten po stránce řemeslné a storytellingu nemusí vůbec dopadnout špatně, ale Laru v podání Alicie jim prostě neuvěřim ani na sekundu.
    • 0011
      Právě že Angelina Jolie byla úplně tragická, ten konkurz měla vyhrát Denise Richards, herecky horší by to s tím trapným scénářem to bejt nemohlo a aspoň by bylo na co koukat. Lara je v první řadě elegantní aristokratka o čemž mě AJ ani na chvíli nepřesvědčila
  • nova Lara? nelibí...
  • v Ex Machina se mi Alicia líbila, ale na Laru bych si představoval někoho s více atletickou postavou, třeba Serena Williams by byla pro tu roli dobrá, parťáka by jí mohl dělat Ice Cube a úspěch je zaručený!
    • Serena uz ma podepsanou hlavni roli v dalsim pokracovani Planety opic.
  • bukrr
    Kdyby nic, tak to tam aspoň trochu okoření Walton Goggins *5*
  • ringmancz
    tady je to samej castingovej expert, proč už dávno nejste v Hollywoodu?
  • Herní série byla vždycky přeceňovaná a filmy trapné a jsou dobré tak leda pro puboše. Z Jolie možná udělaly milionářku, ale to ji nepřineslo ani rozum, ani štěstí. Vlastně je úplně jedno, kdo hraje hlavní roli, ty filmy jsou béčka.
  • Nevím, mně přijde, že se tváří jako malá holka, který právě někdo nafackoval a za pár vteřin se rozbrečí. Rozhodně nemá v obličeji nic, co bych si spojoval s akcí nebo dobrodružstvím.
    • je to restart Tomb Raidera.
      Ve stylu posledních počítačových her hlavní postava je tintítko, která uklouzne na každém druhém rohu a prakticky veškerou akci přežije jenom díky pořádné porci štěstí a ne kvůli svým "akčním" schopnostem *7*

Stejný typ změny kterým si prošel James Bond. Od uhlazených elegánů, co vše zvládali s přehledem, přišel Daniel Craig, který zvládá vše jenom těsně a to ještě s velkou porcí štěstí...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit