Přejít na výpis diskuzí
Alien: Isolation předvádí herce, kteří se vrací na Nostromo
24.7.2014 | Aleš Smutný
36 příspěvků
-
hm jeste by to chtelo titulky
-
Alieni samotní mě nikdy nebrali, ale USCM jsem vždy zbožňoval. Ty jejich armory a zbraně jsou prostě luxus.
-
Obliceje nejsou dokonale alespon pro me. zajimave je ze jsem poznal herce z filmu a vedelk jasne o koho jde:) nekdy staci naznak rysu. parada. hra me nelaka pristupem kde utikate pred pipanim (to je dobre ve filmu ale takova hra je u me docela nuda) kazdym padem vyzkousim uz jen kvuli nostro a posadce:)
-
Nikdy jsem žádný DLC nekoupil a nikdy asi nekoupím jak to tak vidím. Pokud tohle bude stát za to, tak si to samozřejmě stáhnu. Ojebávat se nenechám, takhle ne. Můžou si za to sami až zase budou brečet nad prodejama.
-
-
Nikdo netvrdí, že si toto DLC musíš kupovat (kdoví jestli to bude vůbec možné).
-
Nějak jsem to nepochopil: nechceš platit za DLC, a tak místo toho, abys ho oželel, zpirátíš hru? E? *7*
-
-
Johnsnov - a i kdyby DLC bylo lepší, než samotná hra? No a co jako? Hra, která bude mít 5 hodin? A k tomu 2x 2 hodiny DLC? To ať jdou dopr**le. Kdyby ta hra měla 10 hodin, neřeknu ani popel. Už tak se dělají směšně krátký hry, nedodělaný, s pitomým obsahem, plné chyb a nevím čeho a ještě to rozděli na několik v podobě DLC ? Neskutečná drzost, NIKDY tohle svinstvo nepodpořím. A ubožáci s předobjednávkama, na to se dá říct jediný. Přeju aby se vám zakouřilo ze zdroje nebo z topinkovače.
-
-
Naprostej souhlas.
-
Odkaž mě na spolehlivý zdroj tvrdící, že ta hra bude mít 5 hodin i s DLC a nebo jdi se už radši nikdy k ničemu nevyjadřuj.
-
-