-
AVP1 jsem nehrál,jako že nejsem pécař,tak jediná pc hra,co mám, je AVP2 a to poslední AVP mám na X360 a nemužu si na něho stěžovat,možná trochu krátké
-
Doufám, že to nakonec nezazdí konzolovým menu, automatickým pohybem a samozaměřováním,takže by ke hraní stačilo pouze klikat levým myšítkem......
-
-
no dělá to sega a ta je tím známá :( pro pokračování stistkněte START....WTF? já na klávesnici nemám žádný start nebo zmáčkněte X,nevím jestli je to tak těžký předělat, ale pro SEGU to asi těžký je :(
-
-
sorry, spletl jsem si vlákno. To není reakce na tvúj příspěvek.
-
-
Prosím, smazat tento příspěvek. Je to omyl. Chtěl jsem upravit předešlý přispěvek a ono to hodilo jako nový příspěvek.
-
-
doufam ze to bude pecka z hratelnosti avp1 ...to byla hra u ktery se clovek bal:)aspon kdyz to paril v noci:)dosmrti nezapomenu jak jsem se lek kdyz me sejmul poprve facehuger
-
Může to bejt zajímavá gameska, ale spíš bych si představoval nějaký film o původu vetřelců, kterej by končil ztroskotáním vetřelčí lodi na planetě, kde pak zmasakrovali kolonii... to by byla bombice! Aliens jsou jeden z mejch nejoblíbenějších filmů vůbec
-
-
Prometheus (viz: http://www.imdb.com/title/tt1446714/faq). Zatím se toho mnoho neví, více informací bylo popřeno než potvrzeno. Ale mohlo by se jednat o film, ve kterém by měl být vysvětlen původ alienů a teoreticky by se tam i alien mohl objevit. Pak veškeré spojení na aliena defacto zase popřeli a pak se zase jeden z herců nechal slyšet, že Prometheus se odehrává v aliením universu...
Ridley Scott se také nechal slyšet, že má v plánu dva Aliení prequely. Prometheus byl dokonce jeden čas plánován na dva díly a Scott chtěl rozpočet 250 mil $ a přístupnost od 18ti let. To mu studio ale zatrhlo.
Jak to nakonec dopadne se uvidí. Každopádně to vypadá, že Ridley Scott by velmi rád natočil nějaký Aliení film a s největší pravděpodobností by to měl být prequel.
EDIT: ještě jsem to přelouskal a nakonec by v Prometheu měl být přímo alien. Měl by být odlišný než známe, protože by se měl "narodit" ze space-jockeye. -
-
Tak studia už kecaj i takovým lidem, jako je Ridley Scottovi jak má točit filmy, co si může a nemůže dovolit.....tak to je ta naše doba už pěkně v .... včíl v řiti
-
To by bylo docela cool. Moc s tím ale nepočítám.
-
-
jj chtělo by to nějakej film a přesně o filmu kterej tu zmiňuješ bych si taky přál.
-
-
Ještě, že jak Ridly Scott, tak James Cameron mají víc rozumu, než Vy dva.
-
-
Go on and enjoy yourself...
-
-
-
-
posledne AVP bol dost fail prejst 3x tu samu mapu len odpredu do zadu alebo zboku do strany s rozdielnym characterom koho to ma bavit ? a vyzualne spracovanie tiez bieda jedine co bolo na tom dobre bolo trhanie a rezanie hlav inac epic fail na ktory si nikto nespomenie *6*
-
-
Nemůžeš srovnávat Aliens a Aliens vs Predators. To se fakt nedá!. U mě jsou tyto filmy, tyto série, na opačných koncích žebříčku hodnocení. A to tak, že Aliens jsou úplně nahoře......
-
-
sorry, spletl jsem si vlákno. To není reakce na tvůj příspěvek.
-
-
strasne ma boli ze musim suhlasit s prispevkom v ktorom sa v kazdej druhej vete objavuje slovicko fail dokonca epic fail.Snad koli tomu dotycny pisalok neskoci s okna.
-
-
vytížení s Dukem? hodně blbá výmluva :D
-
Na tuhle hru se těším už jak dlouho. Původní AvP je pro mě naprosto srdcová záležitost. AvP2 mě tak nebralo, ani nevím proč, za mariňáka to ušlo ale ostatní rasy jsem už nemusel. AvP co vyšlo jako poslední mě docela bavilo. Od tohoto Alliens ale čekám fakt sílu, snad nebudem zklamaní.
Ze Žatce Vás zdraví nově přispívající *1* *1* -
-
To same! Tesim se na to jak mimino. A puvodni AvP byl bozsky! Jeste si spominam, ze kvuli nemu jsem si koupit Voodoo3. Jo, to byly casy! Dvojka me uz tak nechytla...
-
-
Ty bláho,vzpomínáš?? Ta karta byla v té době na špici:) 3dFX Voodoo 3 :D ta karta mě stala přes dvacet tisíc :D a po roce a pul už patřila do starého železa :D
-
jj přesně, si pamatuju jak jsem měl svůj první pořádnější počítač, ve Score starym jsem měl demo AvP1 a jediny co mělo textury byla zbran a ruce jinak vsechno ruzovy a zeleny atd. *1* *1* pak mi rodiče koupili grafarnu do pc ...jeeeeee Riva TNT 2 myslim že se to jmenovalo :D *1*
-
-
Mě to vydrželo docela dlouho, další PC jsem měl AMD athlon XP ani nevim uz jaky dalsi parametry...stary časy, jsem byl eště prcek.
-
-
-
Já si naopak myslím, že monolith s AvP2 se zařadil mezi nejlepší FPS co kdy vyšly. A Gearbox? Řekl bych, že původní vývojáři už od společnosti odešli a firma stagnuje a upadá (Opposing force od nich bylo opravdu špičkové a nejlepší datadisk, který jsem kdy hrál)
-
-
Já vůbec neříkám že AvP2 bylo špatný, jen mě osobně se na něm "něco" nelíbilo a tomu něčemu pořád nemohu přijít na jméno...samo o sobě to bylo cool ale mě tomu něco chybělo.
-
-
Taky to znam. Urcite to byl engine hry od monolithu. Celou dobu jsem mel pocit ze hraju NOLFa.
Proste zadnej vetreleckej feeling. Nic
-
-
-
-
Vývojáři jsou vytížení kvůli Borderlands ? Rok po vydání ?
-
Fuh. Aby to nedopadlo ako AVP2. *7*
-
-
Sorry, mam tu preklep. Myslel som to nove AVP (3), nie 2! AVP2 je dobre.
-