Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • no dělá to sega a ta je tím známá :( pro pokračování stistkněte START....WTF? já na klávesnici nemám žádný start nebo zmáčkněte X,nevím jestli je to tak těžký předělat, ale pro SEGU to asi těžký je :(
  • AVP1 jsem nehrál,jako že nejsem pécař,tak jediná pc hra,co mám, je AVP2 a to poslední AVP mám na X360 a nemužu si na něho stěžovat,možná trochu krátké
  • Doufám, že to nakonec nezazdí konzolovým menu, automatickým pohybem a samozaměřováním,takže by ke hraní stačilo pouze klikat levým myšítkem......
  • Prosím, smazat tento příspěvek. Je to omyl. Chtěl jsem upravit předešlý přispěvek a ono to hodilo jako nový příspěvek.
  • sorry, spletl jsem si vlákno. To není reakce na tvůj příspěvek.
  • sorry, spletl jsem si vlákno. To není reakce na tvúj příspěvek.
  • Nemůžeš srovnávat Aliens a Aliens vs Predators. To se fakt nedá!. U mě jsou tyto filmy, tyto série, na opačných koncích žebříčku hodnocení. A to tak, že Aliens jsou úplně nahoře......
  • Taky to znam. Urcite to byl engine hry od monolithu. Celou dobu jsem mel pocit ze hraju NOLFa.
    Proste zadnej vetreleckej feeling. Nic
  • Tak studia už kecaj i takovým lidem, jako je Ridley Scottovi jak má točit filmy, co si může a nemůže dovolit.....tak to je ta naše doba už pěkně v .... včíl v řiti
  • doufam ze to bude pecka z hratelnosti avp1 ...to byla hra u ktery se clovek bal:)aspon kdyz to paril v noci:)dosmrti nezapomenu jak jsem se lek kdyz me sejmul poprve facehuger
  • To by bylo docela cool. Moc s tím ale nepočítám.
  • Go on and enjoy yourself...
  • strasne ma boli ze musim suhlasit s prispevkom v ktorom sa v kazdej druhej vete objavuje slovicko fail dokonca epic fail.Snad koli tomu dotycny pisalok neskoci s okna.
  • MrSanta
    Prometheus (viz: http://www.imdb.com/title/tt1446714/faq). Zatím se toho mnoho neví, více informací bylo popřeno než potvrzeno. Ale mohlo by se jednat o film, ve kterém by měl být vysvětlen původ alienů a teoreticky by se tam i alien mohl objevit. Pak veškeré spojení na aliena defacto zase popřeli a pak se zase jeden z herců nechal slyšet, že Prometheus se odehrává v aliením universu...
    Ridley Scott se také nechal slyšet, že má v plánu dva Aliení prequely. Prometheus byl dokonce jeden čas plánován na dva díly a Scott chtěl rozpočet 250 mil $ a přístupnost od 18ti let. To mu studio ale zatrhlo.
    Jak to nakonec dopadne se uvidí. Každopádně to vypadá, že Ridley Scott by velmi rád natočil nějaký Aliení film a s největší pravděpodobností by to měl být prequel.
    EDIT: ještě jsem to přelouskal a nakonec by v Prometheu měl být přímo alien. Měl by být odlišný než známe, protože by se měl "narodit" ze space-jockeye.
  • Sorry, mam tu preklep. Myslel som to nove AVP (3), nie 2! AVP2 je dobre.
  • Ještě, že jak Ridly Scott, tak James Cameron mají víc rozumu, než Vy dva.
  • jj chtělo by to nějakej film a přesně o filmu kterej tu zmiňuješ bych si taky přál.
  • Může to bejt zajímavá gameska, ale spíš bych si představoval nějaký film o původu vetřelců, kterej by končil ztroskotáním vetřelčí lodi na planetě, kde pak zmasakrovali kolonii... to by byla bombice! Aliens jsou jeden z mejch nejoblíbenějších filmů vůbec
  • posledne AVP bol dost fail prejst 3x tu samu mapu len odpredu do zadu alebo zboku do strany s rozdielnym characterom koho to ma bavit ? a vyzualne spracovanie tiez bieda jedine co bolo na tom dobre bolo trhanie a rezanie hlav inac epic fail na ktory si nikto nespomenie *6*
  • Mě to vydrželo docela dlouho, další PC jsem měl AMD athlon XP ani nevim uz jaky dalsi parametry...stary časy, jsem byl eště prcek.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit