-
Ty bláho,vzpomínáš?? Ta karta byla v té době na špici:) 3dFX Voodoo 3 :D ta karta mě stala přes dvacet tisíc :D a po roce a pul už patřila do starého železa :D
-
vytížení s Dukem? hodně blbá výmluva :D
-
jj přesně, si pamatuju jak jsem měl svůj první pořádnější počítač, ve Score starym jsem měl demo AvP1 a jediny co mělo textury byla zbran a ruce jinak vsechno ruzovy a zeleny atd. *1* *1* pak mi rodiče koupili grafarnu do pc ...jeeeeee Riva TNT 2 myslim že se to jmenovalo :D *1*
-
Já vůbec neříkám že AvP2 bylo špatný, jen mě osobně se na něm "něco" nelíbilo a tomu něčemu pořád nemohu přijít na jméno...samo o sobě to bylo cool ale mě tomu něco chybělo.
-
To same! Tesim se na to jak mimino. A puvodni AvP byl bozsky! Jeste si spominam, ze kvuli nemu jsem si koupit Voodoo3. Jo, to byly casy! Dvojka me uz tak nechytla...
-
Já si naopak myslím, že monolith s AvP2 se zařadil mezi nejlepší FPS co kdy vyšly. A Gearbox? Řekl bych, že původní vývojáři už od společnosti odešli a firma stagnuje a upadá (Opposing force od nich bylo opravdu špičkové a nejlepší datadisk, který jsem kdy hrál)
-
Na tuhle hru se těším už jak dlouho. Původní AvP je pro mě naprosto srdcová záležitost. AvP2 mě tak nebralo, ani nevím proč, za mariňáka to ušlo ale ostatní rasy jsem už nemusel. AvP co vyšlo jako poslední mě docela bavilo. Od tohoto Alliens ale čekám fakt sílu, snad nebudem zklamaní.
Ze Žatce Vás zdraví nově přispívající *1* *1* -
Vývojáři jsou vytížení kvůli Borderlands ? Rok po vydání ?
-
Fuh. Aby to nedopadlo ako AVP2. *7*
-
tak na colonial marines se tesim od doby byla ohlasena *4*