Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • OK alien plivající kyselinu... To by zas tak neuškodilo... Ale alien co si rozprskne hlavu aby ubral par HP a ještě k tomu alien co vypadá jako kdyby královna kopulovala se slonem/nosorožcem... To už je moc
  • Jste všichni naprostí idioti stejně tak, jako autor článku ?! Jde o trailer multiplayeru, což znamená, že by byla blbost tam dát slabé vetřelce. To by pak zase hráči co by za ně hráli neměli žádnou výhodu, maximálně by se plížili až k nic netušícím marinákum, a to by pak zase nebavilo je. Takže je jasné, že museli vytvořit speciální vetřelce, aby ten multiplayer byl vyrovnaný a dalo by se to hrát různými styly.
  • Raději ať už žádný další trailer nevydávají, nebo si to nakonec nikdo nekoupí.
  • Taky zacinam ztracet zajem o tuhle znacku. Vubec se mi nelibi to alieni behani. Poskakujou jak smecka psu. Alien prece rychle leze. Jak tu nekdo psal, i animace samy o sobe stoji za starou backoru. No a ty pseudo poddruhy vetrelce. Ja nevim. Vzdyt to nejsou Zergove. Sisata hlava, vnitrni celist, ostre drapy, ocas. To kazdemu milovnikovi alienu staci ke stesti... Achjo.
  • asi to bude pekna picovina
  • a já už začínal věřit, že to nebude kravina....
  • Giger se bude obracet v hrobě (protože až tohle vyjde, tak to s ním definitivně sekne) *13*
  • Sice se tohle nejspíše týká hlavně multiplayeru (kdoví), ale stejně...WTF *8* Ta velká příšera - nedokážu si představit, z čeho ten alien musel vyskočit, tak ale budiž...

Jinak se mi ale zase potvrzuje, že v Gearboxu neumějí dělat animace panáků. Neivděl jsem jejich hru, kde by tajtrlíci nevypadaly jako dřevěná prkna s nožičkama (hlavně v Brohters in arms hrách mě tohle ničilo *15* ).

Ale tak jako supr cool trailer, hlavně to blikání - škoda že se v místnosti svítí, jsem z toho určitě měl pouze poloviční zážitek.
  • Magister_Peditum
    To bude velkej průs3r (u tohohle cenzura?? *8* *1* ) tahle hra. To i poslední AvP na mě působilo líp. A to je co říct. *9*
  • Ty jejich trailery mají na mě naprosto opačnej účinek, než by měli. Čím víc jich vidim, tím hůř *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit