Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Plivající vetřelci se mi zdají jako logický krok, ale i přesto, pokud vycházíme ze Scottova Vetřelce a Cameronových Vetřelců, tak vetřelci nemají tyhle ability, jelikož jsou sami o sobě už dokonalými predátory, protože je prostě nezmerčíte jen tak. Ten velkej triceraxenops je hodně vtipnej. Dejme tomu, kdyby nakladač impregnoval slona, kdyby se mu to fyzicky podařilo, tak v tom případě by se asi něco podbného dalo akceptovat, ale kde se na LV-426 vzal slon?
  • Ty jejich trailery mají na mě naprosto opačnej účinek, než by měli. Čím víc jich vidim, tím hůř *7*
  • Když opomenu to naprosto stupidní blikání videa, tak přesně to "WTF is that...?" jsem si říkal já, když jsem viděl u prezentace smart gunu na obrazovce z pohledu mariňáka "triple kill"...
    • Když se podíváš na starší Gameplay záběry ze Singlu tak tam nic jako Tripple kill ani double kill neskálo a to je sakra kropil se Smartgunem. Tohle je podle mě na 80 % Survivor mod v Offlinu, kde nabíhají vetřelci a vy musíte přežít. Myslím si to teda...
  • Každé další video mě víc a víc odrazuje. Počkám až to vyjde a mrknu na nějaký gameplaye. Ale myslim si, že mě to nepřesvědčí ke koupi.
  • Cim vice o tomhle titulu vim, tim vice si rikam, kde asi soudruzi kapitalisti udelali chybu ?

Kdyby to vydali pred 10-12 lety, zcela jiste by to byla pecka ,ale v roce 2013 nevim nevim.
  • Se divím že se nikdo nepozastavil nad grafikou ala call of duty 2.... Chápu že snaha autorů je aby to šlo spustit na každém šrotu,ale i tak máme 2013 ... Stejně tak se nikdo nepozastavil nad množství stříkající kyseliny z Alienů a nějak sem si nevšiml že by to mariňákům dělalo nějak zvláštní problém...
    • No tak to zas nepřeháněj s CoDem 2 a co se kyseliny týče, tak pokud vím, minimálně v AvP2 z vetřelců taky teklo jak z volů.
  • Neni nad to si pred obedem trochu ublinknout.
  • Nápad s vetřelci dobrý *3* . Možná se pletu, ale nejsou toto záběry z MP ? konkrétně Survivor mod ? Jako já nevím, ale tyhle typy vetřelců jsem viděl zatím pouze v MP záběrech... V Gameplay záběrech ze Single playeru byl pouze vidět ten "Crusher", který ale neměl stejný vzhled jako zde... Není potřeba dělat ukvapené závěry... To že tam jsou nějací jiní vetřelci než jsme zvyklí mi ani osobně nevadí. Mě spíše vadí to, že mám strach, že tam nebude patřičná atmosféra... Uvidíme - už jenom 12 dní *3* ...
  • Mam strach spíš z krátkého SP.
  • Raději ať už žádný další trailer nevydávají, nebo si to nakonec nikdo nekoupí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit