Přejít na výpis diskuzí
Aliens: Colonial Marines představuje různé typy vetřelců
31.1.2013 | Aleš Smutný
62 příspěvků
-
trosku to vypada jako aliens 4 dead...
-
asi to bude pekna picovina
-
OK odstranuju tuhle hru z wishlistu. Co to z toho doh*ajzlu udelali ? Snazej se napodobit naural selection?
K tomu vsemu to pusobi este badgetovejc nez AVP3.
Fakt hnus Reinkarnujte AVP1 v 1:1 NESAHEJTE NA GAMEPLAY a pak se muzeme bavit o koupi dalsi alien hry.
Ale jinak je mi z vas nanic developeri. -
Giger se bude obracet v hrobě (protože až tohle vyjde, tak to s ním definitivně sekne) *13*
-
Připomíná mi to L2D. Nic proti, L2D je vynikající hra s nápadem. Tady mi to ale do universa Aliens prostě nesedí. Fajn pokud bude Single Coop a bude strašidelný bez těhle tanku a Alien vejmyslu bude to skvělé protože si pak rád zahraju tento Versus mod:) Vlastně dvě hry v jednom :P Jenže já vím že v singlu to bude taky :( A to mě štve...
-
Bolier a Spitter .... to snat nemyslej vážně... Očividně to dopadne asi jako s "posledním" - nainstalovat - pul hodiny zkoušet - odinstalovat - naistalovat AVP - připravit bezpečnostní hnědé trencle *8*
-
-
spitter by mal opodstatnenie, flusat kyselinu(na kratku vzdialenost) alieni vedeli(si pozri 3jku a 4ku)
-
-
co to plácáš za nesmysly?! Vetřelec je to, co stvořil Giger a Cameron Scott mu vtlačil duši. Alien má být dokonalý neviditelný stroj na smrt...totální evoluce dokonalýho přirozenýho výběru přírody... místoho toho tu máme "Pozor, jdou k vám kuřátka..."
-
Ve trojce nic takového nebylo a 4ku (stejně jako 3ku) v rámci vetřelčího universa neuznávám. Až se Cameron vykašle na pohádky a začne točit zase pro chlapy, tak se dočkáme alternativní trojky, která nebude dementní. Vzpomínám si, jak byl hrozně nasranej, když viděl trojku, ve který z nepochopitelných důvodů scénáristi zabili všechny důležitý charaktery.
-
-
Tak to je tvůj problém, že něco neuznáváš. A Alien hra s jedním druhem vetřelce, protože by to podle tebe bylo kanonicky správné by byla určitě velká bžunda..to si nedovolili ani tvůrci Alien her z raných 90. let pro různé ty konzole od Segy a SNESy...
-
a je cudne ze Giger bol nasrany z Camerona a Cameron mu pisal ospravedlnujuci list :)
a zase podla mna 3jka je jedna z najlepsich casti, samozrejme DC
a btw, v 3jke kyselinu flusol alien, na toho 1. väzna, ktory potom padol do obrieho ventilatora ;) -
-
Třeba ho bolely zuby a proto flusal krev ...
-
-
-
-
-
Jako nemůžu si pomoci, ale i přesto že je tam vidět snaha autorů o super hru tak se to moc nepodařilo (stává se z toho opět a jen další trapný klon). Pokud to jen trošičku srovnám s crysis 3 (hratelností - atmoférou - zbraněmi - prostřědím) tak mi to prostě přijde jako totální béčková hra, která má naštěstí to IP!
-
-
jako kdyby crysis 3 nebyla sra*ka na Ntou
-
-
Pravda, víc sterilní než Crysis je snad už jen Ghost Recon. Na Aliens je naopak vidět smysl pro detail, protstě spousty práce na reáliích.
-
-
-
A jejda on to nebude jenom grafický pukavec . Oni opět budou přidávat další vetřelce .. (ten sebevražedný je fakt úlet )
No nic proti ničemu , jak bylo vidět v Prometheovi , s podstatou vetřelce si už neví rady ani jejich tvůrce . -
Jsem sice rád, že vím jací budou vetřelčáci, ale z pohledu hráče opět 1.5s *1*
Žádné slepé trailerové nadšení se nekoná :) -
Sice se tohle nejspíše týká hlavně multiplayeru (kdoví), ale stejně...WTF *8* Ta velká příšera - nedokážu si představit, z čeho ten alien musel vyskočit, tak ale budiž...
Jinak se mi ale zase potvrzuje, že v Gearboxu neumějí dělat animace panáků. Neivděl jsem jejich hru, kde by tajtrlíci nevypadaly jako dřevěná prkna s nožičkama (hlavně v Brohters in arms hrách mě tohle ničilo *15* ).
Ale tak jako supr cool trailer, hlavně to blikání - škoda že se v místnosti svítí, jsem z toho určitě měl pouze poloviční zážitek.