Přejít na výpis diskuzí
Aliens: Colonial Marines přinese širší arsenál zbraní i vetřelců
7.8.2012 | Petr Poláček
69 příspěvků
-
Neuvěřitelně jsem se na tuhle hru těšil. Když jsem to teď viděl tak jsem si řekl "ajajaj". Když už se mi má zobrazit že jsem někoho zabil tak nevím proč se to ukáže skoro přes celou obrazovku? Máme 4 rohy obrazovky (někdo má třeba i víc co já vím :D) a oni to dají do prostředka. Když dojdu ke dveřím tak určitě bude "E: otevřete dveře" a znova a znova a znova. Uvidíme. Snad to dopadne dobře. *7*
-
-
Taky, a podle gameplay videa zrada :-( Prijde mi to takove, no moc kreslene, malo temne, a vubec takove malo klaustrofobni. Filmy byly o tom, ze v okoli jsou zmetci, a mohou byt za rohem. Tady to tak nevypadalo... A nejak jsem ve filmech prehledl "Achieved tripple-kill"....
-
-
No, smartgun byl i ve starších hrách. A třeba ve dvojce AvP sice došla munice během pár vteřin, ale většinou bylo spolehlivě "vymalováno". *4*
-
-
vadim byl bych svuj steam ucet ze ti v tomhle munice nedojde *13* *9*
-
-
To je z Teleshoppingu? Double kill, Tripe kill....dufam ze su tieto videa myslene ironicky.
-
-
pod tohle se podepíšu
vývojářům gratuluji, nové CoD:Colonial Marines je na světě!!!
"guys.... what the... what.... WHAT IS THIS???? " *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10*
-
-
Já mám takovéhle hry rád. Nic mi nebrání si ji zahrát. I když jsem fanda serie vetřelec a taková hra je trochu moc akční je hodně vidět. Ale zase na druhou stranu je to zase o něčem jiném z jiného prostředí než furt jenom II. světová a Moderní válka ( Už mi to leze krkem a chtěl bych od toho alespon rok pokoj ) . Jako mě to celkem láká si zahrát v parádní grafice řežbu proti vetřelcům. Samozřejmě se to asi nevyrovná vetřelcům z PS1, kde jste se báli jít za každý roh a ještě s nedostatkem munice ( to samé AVP 1 ).... Z videí mě trochu zaráží zvuk z pulní pušky, protože je to jako zvuk z automatické kuličkovky *7* a ti vetřleci mě fakt štvou a to je škoda, že tam nabíhají jako deb*lové a nechají do sebe střílet *9* . Ale taky když si to dáte na nejtěžší obtížnost, tak to nebude zase taková prd*l když do vás seknou 3x a půjdete k zemi, ale takové to má být *3* . Ale pokud přivřu trochu oči, může se z toho vyklubat hra, která může být opravdu celkem dobrá. Dneska jsou akční hry populární. Tato hra mě táhne už od prvního traileru , protože mě nějak bůh ví jak nadchla... Vývojářům držím palce at se jim to povede. Třeba nás překvapí. Aspon je co hrát , protože tento rok s hrami stojí za prt ( až na Max Payne 3 *5* ). Multiplayer u téhle hry beru jako bokovku, protože u téhle hry není skoro důležitý. Takovýhle hry mají mít dobrý singl. Nevím proč ten multak furt někde cpou ( mají z toho prachy no ). Nevím, je to můj názor . Já se těším *3*
-
-
"furt jenom II. světová a Moderní válka ( Už mi to leze krkem a chtěl bych od toho alespon rok pokoj", tento svůj výrok nemyslíš vážně! Jinak totiž popíráš vše, co jsi doposud vyřečnil v diskuzích na nejnovější MoH Warfighter, kde jsi se doslova rozplýval nad touto novinkou. Apropó, tvé přání, abys měl aspoň na rok pokoj nebude vyslyšeno když má letos vyjít zmiňovaný MoH, nějaký to CoD a spousta cool DLC.
-
-
Hele , ale musíš si uvědomit že COD je každoroční serií a pokaždé je tot o samé v jiném kabátu. Grafika skoro stejná, stejný enigine, stejná obtížnost, stejní nepřátelé ( je toho hodně já se mohu rozpsat. Nechci urážet COD- baví mě ale měli by si dát rok voraz a dělat na COD v hezčí grafice , protože konkurence stále roste... ) Ano těším se na nový MoH, protože to není každoroční série a já jim přeji se zase vyhoupnout na vrchol. kdysi to byla nejlepší střílečka. Potom se objevilo COD a s Medalem byl konec. Takže já jim to přeji... *3*
-
-
Vždyť takovej zvuk pulzní puška má mít.
-
-
sry ale ten zvuk je fakt zle a o smartgun radšej ani nehovorím.
-
Jo já vím, ale ve filmu Vetřelci ( 2. díl ) měla ta puška trošišilinku jinačí zvuk. Tak trochu [tvrdší] nebo já ani nevím jak bych to nazval. Prostě takový Hlubší, bych to nazval správně *3*
-
-
-
jsem fanda a nejspis si to stejne koupim ale pusobi to na me dost Beeeckove,proste gearbox ne e.zvuky zbrani a vubec vseho jsou nic moc,ta hudba to nezachrani.detailnost prostredi by taky mohla byt vetsi,spousta prazdnych mist co vypada silene.pripada me ze borci jsou jeste v roce 2005,kdyz se chce jde vsechno treba viz.uncharted a spousta dalsich her.nejvic se bojim toho strileni,dalsi CoD bych neprezil.snad to dopadne dobre
-
Nechcete si nechat vyroky a soudy az na finalni hru? Je docela smutne ze u kazde hry se porad dokola opakuji ty same komentare. Hra jeste ani nevysla a uz ji vsichni odsoudily bez toho aby se nad tim videem zamysleli. Verte ze kazde video vam musi schvalit publisher a je mi uplne jasne ze ackoliv tvurci moc nechteli ukazovat zrovna neco co si protireci s tim co o hre hlasaji, tak nemaji moc na vyber kdyz to publisherovy prijde proste "cool" (a opravdu davat video z cooperativniho multiplayeru, kde se na vas ma ritit vlna za vlnou neni nejstastnejsi volba, ale vypada to akcne, tedy prodejne).
A tenhle mod melo i puvodni AVP a stravily jsme v nem x hodin kosenim nekonecnych vln nabyhajcich vetrelcu (a ano meli jsme i vypli Friendly Fire - tedy obcas). A co se tyce tech ukazatelu killu, ty uz mel i Unreal Tournament, ikdyz musim souhlasit ze pojmenovani "Badass kill" je velice detinsky, klasicky "Ultra kill" by stacil.
Takze moje rada? Pockejte si na finalni produkt, kazde video co vyjde peclive z analizujte a nedelejte ukvapene zavery. Veci vetsinou nejsou tak jak se zdaji byt. Takze se v klidu posadme, nechme si naslibovat hory doly a kdyz to nesplni, tak az potom mame pravo vytahnout vidle a pochodne :) -
Call of Alien
-
-
...modern marines *15*
-
-
Tezko rict takhle z hlavy, nicmene urcite bych uvital vice zaberu ze samotne hry nez kazdej druhej ubermegacool zaber na nakroucenyho vyvojare, jestli tyhle lidi stali za novym dukem tak si docela veri a obdivuju jejich odvahu (nebo je to drzost), ze vubec ukazujou svoje ksichty.
-
sracka, bye.
-
Tripple kill.....Badass....šmarjá za co
-
-
...zas čtyři roky v pr-de-li... za co pane bože za co....
-